După concertul-horror s-a aflat şi adevărul! MARIAH CAREY a fost „sabotată“ în noaptea de Revelion. Acuzaţiile sunt grave

Publicat: 02/01/2017 | 20:13
După concertul-horror s-a aflat şi adevărul! MARIAH CAREY a fost „sabotată“ în noaptea de Revelion. Acuzaţiile sunt grave

Mariah Carey a găsit un vinovat pentru recitalul dezastruos susţinut în noaptea de Anul Noul în Times Square din New York, moment urmărit de peste 8 milioane de oameni.

Artista americană îi acuză pe producătorii show-ului că i-au întins o cursă şi au ignorat atenţionările repetate privind problemele tehnice. Pe de altă parte, organizatorii cataloghează declaraţiile cântăreţei drept absurde şi defăimătoare. Mariah Carey a fost protagonista unui moment penibil în noaptea dintre ani, când nu a reuşit să-şi cânte live propriile melodii după ce o serie de defecţiuni tehnice a dezvăluit faptul că făcea playback.

Deşi iniţial artista a ironizat situaţia, ulterior, după ce filmarea a devenit ţinta glumelor a mii de oameni, managerul cântăreţei a declarat că producătorii show-ului sunt vinovaţi pentru acest eşec. Mai exact, un reprezentant al actriţei a declarat pentru Billboard că producătorii „i-au întins o cursă“ pentru a nu reuşi să cânte. Mai mult, Mariah Carey le-ar fi atras atenţia organizatorilor că are probleme cu casca înainte de a urca pe scenă, însă aceştia au ales să ignore situaţia, notează Adevărul.

„Le-am spus celor care se ocupau de scenă că nu funcţionau căştile cu 10 minute înainte ca Mariah să urce pe scenă“, a precizat managerul cântăreţei, Stella Bulochnikov. „Au schimbat acumulatorul, dar tot nu funcţionau. I-am atenţionat din nou, însă au continuat cu desfăşurătorul şi ne-au dat asigurări că vor porni imediat ce va urca pe scenă, ceea ce nu s-a întâmplat, motiv pentru care Mariah a renunţat la căşti, însă nu a putut auzi muzica din cauza gălăgiei“.

Citește și...