E crescut de bunică după ce mama lui a fost băgată în comă. Imagini emoţionante cu băieţelul Ioanei Condea!

Publicat: 18/12/2016 | 00:14

A venit Moş Crăciun şi pentru băieţelul tinerei băgate în comă de un proxenet, şi care zace pe un pat de spital în Germania. Copilul Ioanei Condea s-a bucurat de cadourile primite la grădiniţă, iar bunica lui îl creşte şi îl protejează de gura lumii, pentru că este încă la o vârstă fragedă! (SuperPromotia "10 zile de Craciun" pe PARFUMERIA.RO: 10 zile de preturi top pentru ultimele parfumuri si cosmetice, cu livrare....cadou!)

Băieţelul Ioanei Condea are doar câţiva anişori şi este la grădiniţă, unde se simte de minune. Toată lumea îl protejează, mai ales bunica lui, Graţiela, mama Ioanei. Femeia nu i-a spus nepotului ei adevărul despre mama lui, care zace pe un pat de spital în Germania, ci îi spune că mămica lui munceşte în străinătate. La fel fac şi toţi cei care cunosc drama familiei Condea, pentru ca micuţul să nu fie afectat. Băieţelul este foarte fericit în această perioadă, pentru că Moş Crăciun a trecut pe la grădiniţă şi a lăsat cadouri pentru copii cuminţi, iar David, copilul Ioanei s-a aflat şi el, bineînţeles, pe listă.

David, băieţelul Ioanei, o minune de copil
David, băieţelul Ioanei, o minune de copil

La sfârşitul lui august 2016, Ioana Condea a ieşit din comă, dar starea ei este în continuare delicată, pentru că a fost afectată neurologic din cauza bătăilor încasate de la proxenet. „Am fost în Germania, am văzut-o. Fata şi-a revenit, s-a trezit din comă după doi ani. Medicii sunt şi ei încrezători şi optimişti“, spunea Graţiela Condea. Părinţii Ioanei Condea susţin că o prietenă din copilărie i-a promis fetei că o va ajuta să-şi găsească un loc de muncă în Germania, ca menajeră, iar ea, naiva, a acceptat, fără să-şi dea seama de intenţiile reale ale acesteia. Respectiva i-a plătit inclusiv biletul de avion. Visul frumos, din păcate, s-a terminat în clipa în care Ioana a ajuns acolo, când a început calvarul. Picată în plasa proxeneţilor, tânăra a încercat să scape, dar a fost bătută îngrozitor chiar de către iubitul ei, care aproape a omorât-o. Robert Tănase a fost arestat în Germania. (Gabriel Niculescu)

Citește și...