Fiica lui NICO, eliminată de la emisiunea „Supravieţuitorul“, după doar 15 zile: „Sunt…“

Publicat: 05/10/2016 | 09:08
Fiica lui NICO, eliminată de la emisiunea „Supravieţuitorul“, după doar 15 zile: „Sunt…“

Printre cei 18 concurenţi care au mers să îşi încerce norocul în cadrul emisiunii „Supravieţuitorul“ s-a numărat şi fiica solistei Nico, însă aceasta a fost eliminată recent din competiţie.

Alexandra Matei, în vârstă de 25 de ani, a mers alături de alţi concurenţi în emisiunea „Supravieţuitorul“, dar tânăra nu a rezistat mai mult de două săptămâni în cadrul competiţiei. Considerată o adevărată bombă sexy, fiica artistei a apelat deja de câteva ori la bisturiul esteticianului, după ce şi-a „tunat“ sânii şi şi-a injectat buzele cu acid hialuronic.

Convinsă că va ajunge printre finalişti, Alexandra nu a rezistat, însă, mai mult de două săptămâni, iar aseară a fost eliminată de către colegii de trib şi a părăsit insula.

„Cu siguranţă puteam mult mai mult, am dat tot ce am avut mai mult din mine. Am cunoscut o altă parte a firii mele, a sufletului meu. Sunt mândră de mine. Ies cu capul sus. Asta contează, că sunt un alt om, am mult mai multă voinţă, sunt mult mai echilibrată şi am învăţat să apreciez firimiturile vieţii“, a spus Alexandra Matei înainte de a părăsi insula.