LEO de la STREHAIA a prins-o pe DANA CRIMINALA în timp ce îşi făcea de cap cu un bărbat! A avut un şoc atunci când şi-a dat seama despre cine era vorba

Publicat: 21/12/2016 | 10:07

Dana Criminala a fost prinsă de Leo de la Strehaia în timp ce se distra alături de nepotul lui.

Bruneta a profitat de absenţa iubitului ei şi a petrecut cu nepotul lui, Pintea. Tânărul a legat-o la ochi, a condus-o la etaj, iar Leo de la Strehaia i-a surprins pe cei doi într-o situaţie compromiţătoare. Pintea dansa la bară, iar Dana îl biciuia.

„Dana, ce se întâmplă aici? De aia spuneai că Pintea e copilul tău? Te-a înnebunit Dumnezeu?Pintea, tu esti gigolo? Ce înseamnă asta? Dansai la bară şi Dana iti dadea cu biciul? Cum e posibil să se întâmple aşa ceva? Cum e posibil ca Dana să se coboare la mintea lui?”, a spus Leo.

„Renata a zis că aduce niste fete pentru băieţi, iar nouă, nişte stripperi. Pintea a zis că mî leagă la ochi şi îmi aduce un stripper”, a spus Dana.

„Vreau să îmi cer scuze, nu ştiu ce a fost cu mine. Am băut şi şampanie. Noi ne inţelegem bine si am vrut să ne distrăm. Nu ştiu ce să zic, chiar îmi pare rău”, a spus Pintea.

 

Citește și...