”Licinia are datoria morală să…” Văduva lui Didi Prodan intră în război cu FRF-ul lui Burleanu!

Publicat: 22/11/2016 | 00:10
”Licinia are datoria morală să…” Văduva lui Didi Prodan intră în război cu FRF-ul lui Burleanu!

Moartea regretatului fotbalist Daniel ”Didi” Prodan a lăsat o serie de afaceri judiciare neterminate, mai ales în războiul pe care îl purta în justiţie cu preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu. Burleanu îl lăsase fără banii de facultate ai fiicei sale, devenind duşmanul său numărul unu. Acum, văduva fotbalistului va prelua bătălia cu reprezentantul oficial al Federaţiei din care făcuse parte şi Daniel Prodan, înainte să fie aruncat ca o măsea stricată!

Înmormântat sâmbătă, Didi Prodan a lăsat în urmă multă durere, atât în familia sa, cât şi în rândul fanilor care l-au iubit pe tot parcursul carierei sale fotbalistice. Daniel Prodan avea un război început acum doi ani cu Răzvan Burleanu şi Federaţia Română de Fotbal, după ce fusese dat afară din conducerea ”Casei Fotbalului”. Didi Prodan a fost extrem de supărat atunci şi i-a făcut pe toţi, inclusiv pe Burleanu, ”securişti” şi ”gropari” ai fotbalului. Burleanu a ripostat cu un proces, acuzându-l de defăimare, şi a câştigat daune în valoare de 300.000 de lei şi 4900 de lei cheltuieli de judecată. Şi-a luat banii acordaţi de instanţă prin executare silită, numai că a golit conturile în care se aflau banii pentru facultatea din Olanda ai fiicei lui Prodan, Ştefania. ”Niciodată n-o să-l iert pe Burleanu, că mi-a luat din cont banii de şcoală ai fetei” spunea, mâhnit, Didi Prodan.

Licinia Prodan se va lupta pentru drepturile soţului său
Licinia Prodan se va lupta pentru drepturile soţului său

La supărarea cauzată de gestul fostului său angajator s-a adăugat şi procesul pe care, de data aceasta, regretatul fotbalist l-a început. Didi Prodan a contestat concedierea sa, din postul de director sportiv, la momentul instalării noii conduceri a FRF, în 2014. Didi Prodan a pierdut două etape ale acestui proces, dar primise o nouă şansă în urma admiterii cererii de revizuire. În ianuarie era aşteptat la Curtea de Apel Bucureşti, dar locul său în sală va fi luat de Licinia, soţia lui Didi. Potrivit unor surse apropiate familiei, văduva fotbalistului e decisă să continue războiul. ”E de datoria morală a ei să continue procesul şi să obţină despăgubirile materiale pe care le viza Prodan” a declarat pentru CANCAN.ro sursa citată. (Gabriel Niculescu)

Citește și...