LIDIA BUBLE, aproape să devină victimă a cumplitului accident de pe autostradă: ”Şoferul nostru a pierdut controlul volanului”

Publicat: 05/11/2016 | 17:54

Lidia Buble a fost la un pas să se afle printre victimele cumplitului accident de pe A2, de sâmbătă dimineaţă! Cântăreaţa a povestit tot prietenilor, după ce şi-a revenit din şoc!

Cântăreaţa a s-a speriat după ce şoferul ei a pierdut controlul volanului dar a evitat accidentul. Totul s-a petrecut cu câteva minute înaintea carambolului în care au fost implicate zeci de maşini.

„Cu putin timp inaintea accidentului de pe A2 am trecut pe acolo impreuna cu echipa mea, venind, cam grabiti, de la Braila spre casa. Soferul nostru a pierdut pentru moment controlul volanului doar pentru ca zona de lucrari nu e semnalizata ca la carte fara sa mai punem la calcul ceata densa ce se intindea pe Autostrada Soarelui. Dumnezeu sa-i odihneasca pe cei disparuti si sa-i ajute pe cei in suferinta! Viteza ucide! Coruptia ucide!”, a scris Lidia Buble pe reţeaua de socializare. (Gabriel Niculescu)

Citește și...