Lovitură de teatru: SORIN, prins într-un triunghi amoros! Ispita de la “Insula iubirii” s-a întors în braţele fostei soţii, dar…

Publicat: 31/07/2016 | 13:09
Lovitură de teatru: SORIN, prins într-un triunghi amoros! Ispita de la “Insula iubirii” s-a întors în braţele fostei soţii, dar…

Acest sezon al emisiunii Insula Iubirii a stârnit un adevărat tsunami de reacţii după ce o concurentă a călcat strâmb, însă nimeni nu putea bănui ce urma să se întâmple atunci când Loredana l-a înşelat pe Hamude cu Sorin.

După trădarea comisă de Loredana în patul sexosului Sorin, considerat poate cea mai bună ispită masculină din acest sezon incendiar, noi detalii au ieşit la iveală, unul mai picant decât altul! După ce s-a culcat cu Loredana, Sorin a „expediat-o”, iar legătura lor nu a mers mai departe de sex, iar recent acesta a fost surprins în compania altei ispite din sezonul anterior, Bianca. Ca un adevărat Don Juan, Sorin pare să fi preluat din atribuţiile din emisiune şi în vaţa sa reală.

Însă, după ce toată ţara a văzut scena de amor dintre Loredana şi ispită, pe pont@cancan.ro ne-au venit o serie de informaţii de la fosta soţie a lui Sorin, pe numele său Corina Radu, deoarece a păstrat numele celui cu care a fost căsătorită aproximativ opt ani de zile, iar aceasta susţine că a trecut printr-o perioadă destul de neagră, în care a ajuns să fie şi exploatată, iar pentru bani a trebuit să facă videochat. Din câte se pare, la începtul căsniciei, aceştia au avut o agenţie imobiliară, ai căror parteneri erau şi fraţii Corinei.

Scandalul legat de Sorin continuă!
Scandalul legat de Sorin continuă!

„Aş dori să specific că eu în ultimi doi ani nu m-am mai simţit soţia lui, ci bancomatul lui!“ , a declarat Corina în exclusivitate pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România. (toată povestea AICI). Însă, în urmă cu puţin timp, pe aceeaşi adresă a sosit un alt e-mail care susţine că fosta soţie a lui Sorin ar fi minţit, oferind drept dovezi o serie de discuţii avute cu staff-ul emisiunii Insula Iubirii, pornind de la o postare a Corinei, din data de 24 februarie 2016, atunci când se încheiaseră filmările din Thailanda, în care Sorin apare alături de fosta sa soţie, iar cei doi păreau mai îndrăgostiţi ca niciodată, fiind complimentaţi chiar de către mama lui Sorin.

Astfel, susţine cititoarea noastră, nu ar fi adevărat că cei doi au avut probleme atât de grave sau că ispita şi-ar fi abuzat soţia, punând-o să facă videochat sau să îl întreţină. Mai mult decât atât, Corina încă îl are în lista de prieteni pe Sorin, în pofida declaraţiilor dure făcute la adresa fostului său soţ. Dacă mai are cineva mai multe detalii despre această poveste încurcată, ne poate trimite oricând un e-mail la pont@cancan.ro!

(Georgiana Laciu)

Citește și...