MISTY a aruncat bomba! Iubita lui KEO şi-a cumpărat un test de sarcină: „Acum…“

Publicat: 30/10/2016 | 12:34
MISTY a aruncat bomba! Iubita lui KEO şi-a cumpărat un test de sarcină: „Acum…“

Considerată multă vreme rivala Andreei Bălan, se pare că Misty e cât se poate de fericită în braţele lui Keo, mai ales după ce a primit inelul din partea acestuia.

Aşa se face că recent Misty a vorbit despre posibilitatea de-a deveni mămică. Însă, s-ar părea că deocamdată nu e pregătită pentru un astfel de pas. Mai mult, ea a mai povestit un episod, care se petrecea nu demult, în care a mers să îşi cumpere un test de sarcină.

 „Acum câteva luni am crezut că aş fi rămas însărcinată. Am avut o perioadă cu un program mult prea încărcat, destul de haotic, sărit peste mese, somn insuficient… toate acestea s-au răsfrânt fizic într-un tarziu.

Am avut nişte mici dezechilibre şi dintr-odatş m-am trezit că sunt ciudat de obosită, emotivă şi uşor irascibilă, parcă şi prea pofticioasă şi mi-am luat un test de sarcină, nerealizând atunci din ce motive mă simţeam aşa.

Şi mi-am dat seama în momentul testului că mă simţeam tare speriată şi total nepregatită, tot ce gândeam era că îmi doream să fie negativ testul şi că vreau să îmi termin studiile. Îmi dădeam seama cât de greu mi-ar fi să vină un bebe în viitorul apropiat“, a povestit Misty pentru wowbiz.

De asemenea, Alexandra Pavel, cunoscută şi drept Misty, aşa cum îşi spune ea atunci când urcă pe scenă, are ceva planuri de dus la bun sfârşit în această perioadă, în ceea ce priveşte partea profesională a vieţii sale.

Citește și...