Nu s-a putut abţine! Ce a făcut milionarul GIANLUCA pe iaht, alături de două femei, când soţia sa era plecată!

Publicat: 04/08/2016 | 10:06
Nu s-a putut abţine! Ce a făcut milionarul GIANLUCA pe iaht, alături de două femei, când soţia sa era plecată!

Faimosul milionar italian şi guru de lifestyle şi fitness, Gianluca, a făcut furori pe internet cu un video de senzaţie. Deşi are deja 48 de ani, iar părul său blond începe tot mai evident să fie grizonat, Gianluca are o condiţie fizică de invidiat.

Acesta îşi denumeşte stilul de viaţă GV Lifestyle, scriind chiar şi o carte despre asta, iar site-ul său este citit de foarte multe persoane care speră să descopere secretul din spatele personajului care se bucură din plin de viaţă, dar şi de averea care îi permite să se plimbe de la o proprietate luxoasă la alta cu avioane private, dar şi să se relaxeze pe iahturi impunătoare.

 

 

A video posted by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

Gianluca a postat pe Instagram un filmuleţ în care dansează din nou, de data aceasta alături de două femei sexy, însă fără ca soţia sa să fie prezentă! Cu toate acestea, milionarul şi-a liniştit fanii îngrijoraţi, explicându-le că sunt două prietene bune de familie, iar soţia sa ştie, rugându-i să se distreze pe iaht cât timp ea este la birou, ocupându-se de afacerea proprie.

(Georgiana Laciu)

Citește și...