”Nu sunt fraiera lor!” Cum s-a răzbunat RENATA GHEORGHE pe LEO de la STREHAIA şi mama ei

Publicat: 07/12/2016 | 08:05

Dana Criminala a furat maşina Renatei Gheorghe şi i-a înapoiat-o lui Leo de la Strehaia. Fosta asistentă TV şi-a ieşit din minţi şi a venit în platoul emisiunii pentru a-i cere socoteală.

„Fac mare scandal dacă nu-mi dai cheile de la maşină. Vreau cheia. Dă-mi cheia mai repede, daca nu sun la poliţie. Dă-mi cheia Leo. Nu eşti tatăl meu. Nu vezi că te-a luat de gâscan. Asta e maşina mea, coborâţi toţi din maşină”, a declarat Renata.

„E pe numele Danei, o să discutăm altă dată. Nu mai vorbi aşa. Aşa vorbeşti tu cu tatăl tău. Nu ne stă bine cu maşina asta? Este maşina noastră, dacă e pe numele Danei. Mi-a demonstrat că mă iubeşte. Eu am cumpărat-o pe numele Renatei, dar ele au trecut maşina pe numele Danei. Noi am avut o înţelegere că tot ce avem este la comun”, a spus Leo de la Strehaia.

„Normal că am venit cu maşina asta. Eu am vrut să-i fac pe plac lui Leo, nu sunt mandră de asta”, a spus Dana Criminala.

„Maşina o să o iau înapoi, nu înţeleg de ce insistă atât. Nu inţeleg de ce am venit, să-şi bată joc de mine. Ieri m-am certat o oră cu ei. Azi mă iau la mişto”, a adăugat Renata.

În pauza de publicitate, Renata a ”furat” maşina, deoarece avea o cheie de rezervă. „Să vezi ce-i fac eu Renatei. În maşină aveam bani, aveam o gentuţă cu bani. Erau mulţi bani. În maşină erau cam 45.000 de euro. Acum sa-mi aducă banii. Nu mă interesează”, a spus Leo.

„Lasă că le arăt eu lor smecherie. Ei cred că eu sunt fraieră, îmi iau maşina si plec, am cheia de rezerva, nu sunt fraiera lor. M-am răzbunat! Ce era în maşina mea, al meu rămâne”, a declarat Renata.

 

Citește și...