O celebră actriţă a devenit din nou mămică, dar nu e tocmai fericită! Bebeluşul e în pericol să…

Publicat: 16/08/2016 | 18:39
O celebră actriţă a devenit din nou mămică, dar nu e tocmai fericită! Bebeluşul e în pericol să…

Una dintre cele mai cunoscute vedete din plan internaţional a devenit din nou mămică, pentru a treia oară, însă sarcina ei a fost în pericol, iar în timp ce era supusă unei operaţii de cezariană, mama acesteia a făcut un apel disperat pe o reţea socială.

 

Concret, este vorba despre Mackenzie McKee, care în data de 15 august a adus pe lume cel de-al treile copil al ei. Doar că, înainte să intre în travaliu, medicii au spus că sarcina, dar şi viaţa ei sunt puse în pericol, iar mama lui Macanzie a făcut un apel disperat pe Facebook. Acolo, femeia a cerut tuturor prietenilor săi virtuali să se roage pentru fiica sa, care urma să fie operată prin cezariana. Mai mult, actriţa din „Teen Mom 3“ suferă de diabet, iar bebeluşul ei risca să facă un atac de cord în timpul naşterii.

De asemenea, după ce a ieşit din operaţie, Mackenzie a fost stabilizată, iar copilul ei nou-născut a fost dus într-un incubator, acolo unde va rămâne timp de mai multe săptămâni, până când va ajunge la greutatea corespunzătoare.

Citește și...