Prima reacţie a lui KEO după ce a aflat că ANDREEA BĂLAN e însărcinată! N-a mai putut să…

Publicat: 13/05/2016 | 23:58
Prima reacţie a lui KEO după ce a aflat că ANDREEA BĂLAN e însărcinată! N-a mai putut să…

Andreea Bălan a anunţat public în urmă cu câteva zile că urmează să devină mămică, iar de atunci radiază de fericire! Vedeta îi va dărui un copil lui George Borcea, actorul care o iubeşte la nebunie, iar fostul ei iubit, Keo, trăieşte o poveste frumoasă de dragoste cu Misty.

CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, l-a contactat pe Keo pentru a afla care mai sunt noutăţile din viaţa lui. Artistul a adoptat o voce gravă şi nu a mai putut să vorbească nici măcar de proiectele lui muzicale, ceea ce până acum o făcea cu mare drag.

Andreea Bălan şi Keo au avut o relaţie de şapte ani de zile.
Andreea Bălan şi Keo au avut o relaţie de şapte ani de zile.

”Nu vreau să mai spun nimic”, a declarat Keo, cu o voce gravă. În momentul în care a auzit de fosta sa iubită, artistul nu a mai avut nici măcar dispoziţia să vorbească despre cariera sa muzicală, deşi până acum o făcea cu mare plăcere. Andreea Bălan a făcut anunţul privitor la sarcină în urmă cu câteva zile şi sigur a fost o mare surpriză pentru el, chiar dacă ei doi s-au despărţit în urmă cu mai bine de doi ani. Anunţul făcut de fosta lui iubită e ”proaspăt”, aşa că deocamdată artistul nu mai vrea să vorbească nici măcar despre cariera lui muzicală.

Keo a înşelat-o pe Andreea Bălan cu Misty

În anul 2014, Andreea Bălan a aflat că bărbatul pe care îl iubea de mai bine de şapte ani, Keo, a înşelat-o mult timp cu Alexandra Pavel, cunoscută publicului drept Misty. A urmat un scandal monstruos, după care spiritele s-au calmat. Andreea a preferat să renunţe definitiv la el, iar Misty s-a transformat în iubita lui oficială. Keo şi Misty au o relaţie serioasă şi toată lumea aşteaptă momentul în care vor ajunge în faţa altarului.

Misty şi Keo petrec mult timp împreună.
Misty şi Keo petrec mult timp împreună.

Citește și...