Prima reacţie a Renatei, după ce iubitul ei a fost reţinut de mascaţi: “La noi în casă…”

Publicat: 06/09/2016 | 16:59

Marţi dimineaţă, Mario, fiul lui Gino Iorgulescu, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Marco şi Vasile Calu, au fost ridicaţi de mascaţi, alături de alte persoane, şi duşi la sediul Poliţiei Capitalei pentru audieri. Acestea au loc într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, loviri şi alte violenţe.

Renata, iubita lui Marco, este în stare de şoc, după ce partenerul ei de viaţă a fost dus la audieri. Tânăra speră că iubitul ei este nevinovat şi susţine că nu ştie absolut nimic despre acuzaţiile care i s-au adus lui Marco.

”Sunt în stare de şoc de azi-dimineaţă. Nu ştiu nimic. Am vorbit cu el aseară şi totul era în regulă. Eu nu îl cred capabil de aşa ceva. De un an locuim împreună şi mi-e greu să cred că ar fi putut face asta, dar nu pot să garantez şi pentru ceilalţi. Nu am văzut persoane dubioase în anturajul lui. La noi în casă au venit numai oameni normali. Are telefonul închis, nu a mai intrat pe Facebook de aseară, nu pot să iau legătura cu el. Eu acum sunt pe drum, mă întorc acasă de la Piteşti. Când m-a sunat dimineaţă un prieten şi mi-a trimis articolul am crezut că e o glumă. Mă tot gândesc că cineva a vrut să îi facă rău şi a menţionat numele lui. Toţi prietenii mă sună să afle ce s-a întâmplat, dar eu nici eu nu ştiu nimic. Noi vorbim absolut orice, dacă ar fi făcut ceva, mi-ar fi spus”, ne-a declarat, în exclusivitate, Renata.

Marco Calu a fost dus la audieri.
Marco Calu a fost dus la audieri.

CANCAN.ro, site-ul nr.1 din România, a aflat în premieră că numele lui Mario este legat de un dosar privind recuperarea unei sume de bani împrumutată de un bărbat de la cămătari! În această dimineaţă, poliţiştii au ridicat 10 persoane în acest caz, printre acestea aflându-se Mario Iorgulescu, Marco şi Vasile Calu. Potrivit Poliţiei Capitalei: ”bănuiţii au exercitat acte de violenţă şi au lipsit de libertate în mod ilegal un bărbat, ulterior încercând să-l determine, prin constrângere şi corupere, să-şi retragă plângerea şi declaraţiile formulate”.

Respectivul luase bani cu camătă, a „uitat” să-i restituie, aşa că mai multe persoane s-au dus peste el. L-au bătut, i-au spart telefonul, însă acesta a făcut plângere penală. Când au aflat asta, respectivii i-au cerut să-şi retragă plângerea, însă pentru că bărbatul nu a fost de acord, l-au bătut din nou.

Citește și...