Home » Showbiz » Showbiz intern » Primele declaraţii după ce a fost eliberat din închisoare. Fostul soţ al Mariei Marinescu: ”Am fost înjunghiat cu o furculiţă în burtă şi…!”

Primele declaraţii după ce a fost eliberat din închisoare. Fostul soţ al Mariei Marinescu: ”Am fost înjunghiat cu o furculiţă în burtă şi…!”

De: Cancan 26/10/2016 | 00:00
Primele declaraţii după ce a fost eliberat din închisoare. Fostul soţ al Mariei Marinescu: ”Am fost înjunghiat cu o furculiţă în burtă şi…!”

Frank Colin, în vârstă de 45 de ani, este un francez care a devenit cunoscut în lumea mondenă din România, în 2007, atunci când a avut o idilă cu Andreea Raicu. Doi ani mai târziu, Frank s-a căsătorit Maria Marinescu, nunta având loc într-un castel din Franţa, iar în decembrie 2010 s-a născut fiul lor, Levin. (parfumeria.ro, site-ul de shopping nr.1 al vedetelor)

Când totul părea perfect în viaţa lui, Frank a fost acuzat de trafic de droguri în dosarul Air Cocaina. Mai exact este acuzat că ar fi fost implicat într-un transport de 700 de kg de cocaină pe ruta Republica Dominicană – Sudul Franţei. Din aprilie 2013 până acum două săptămâni, Frank a fost închis într-o închisoare din Franţa.

Revista Ciao!, care apare miercuri, pe 26 octombrie, la toate chioşcurile de ziare, a stat de vorbă cu Frank, care susţine ca întotdeauna că este nevinovat. Cum a fost viaţa lui în ultimii trei ani şi jumătate, ce părere are despre noul soţ al Mariei Marinescu, dacă şi-a revăzut sau nu copilul şi multe altele, într-un interviu exclusiv.  

Cum eşti tu acum?

Nu sunt prea multe de spus despre viaţa mea, abia ce am ieşit din închisoare de două săptămâni. Acum, doar mă recuperez după trei ani şi jumătate în închisoare. Încerc doar să îmi revin. Am stat în ultimile 12 luni într-o închisoare de maximă siguranţă, timp în care nu am avut voie să vorbesc cu nimeni, să fiu vizitat. Eram înconjurat în permanenţă de trei gardieni. Chiar dacă în fiecare zi făceam sport, eram singur în acel spaţiu de 37 metri pătraţi din curtea închisorii, eram înconjurat de ziduri înalte. Vorbeam cu cineva doar un minut şi jumătate pe zi, cel mult, asta cu gardienii, evident. Doar cuvinte de genul: ”Bună ziua, poftă bună, noapte bună”, nu altceva.

Dar de ce aşa, de ce nu aveai voie să vorbeşti cu nimeni?

Pentru că se temeau că o să evadez, aşa cum s-a întâmplat cu alţii, aşa că eu am fost păzit foarte bine, ca să nu fac acelaşi lucru.

Poţi să fii cel mai puternic om din lume, închisoarea este închisoare, am văzut oameni murind

Frank Colin a fost înjunghiat în închisoare
Frank Colin a fost înjunghiat în închisoare

Înseamnă că ţi-a fost foarte greu..

Eu trebuie să mă recuperez după tot ce am îndurat în ultimii trei ani şi jumătate. Poţi să fii cel mai puternic om din lume, închisoarea este închisoare, am văzut oameni murind. Nici nu ştiu cum să explic ce am văzut. Condiţiile din închisorile franceze sunt grele pentru deţinuţi şi nu numai, este dificil de asemenea şi pentru gardienii care lucrează pe un buget restrictiv şi cu greu pot menţine ordinea. Însemnând un întreg pachet ce nu poate funcţiona corespunzător.

Am fost înjunghiat cu o furculiţă în burtă

Ştiu că şi tu ai avut o altercaţie în închisoare, nu-i aşa?

În tinereţe, fostul soţ al Mariei Marinescu a fost luptător în legiunea străină
În tinereţe, fostul soţ al Mariei Marinescu a fost luptător în legiunea străină

Da, am fost înjunghiat cu o furculiţă în burtă. Toţi de acolo credeau că sunt milionar şi îmi cereau bani la început, asta pentru că presa din Franţa a spus că sunt foarte bogat. Să îţi povestesc, mă întorceam din zona de relaxare împreună cu un român şi am fost atacat pe scări pentru că acolo nu erau camere de supraveghere. Au venit unul din faţă şi doi din spate. Eu m-am luptat cu cel din faţă, iar unul din spate m-a înjunghiat cu furculiţa. Românul m-a avertizat, mi-a strigat: „furculiţa, furculiţa”.

M-am întors, am încercat să mă feres,c dar am fost înjunghiat până la urmă. Am văzut un om cum a murit după ce a fost înjunghiat cu o furculiţă. Eu am avut patru găuri mici în burtă. Aşa e acolo, se bat cu furculiţe, cioburi în fiecare zi. Toţi cei din închisoare credeau că sunt român, nu francez. Când veneau la mine, nici măcar nu vorbeau cu mine, ci ne luptam prima dată. Când mă întorceam din curtea închisorii eram mereu înconjurat de români pentru că i-am ajutat. Le traduceam din română în franceză pentru că nimeni nu vorbea engleză acolo. Nu le-am cerut niciodată nimic în schimb pentru asta.  

Băiatul meu e bine, vorbesc cu el în fiecare seară pe internet

Maria Marinescu, Frank Colin şi Levin, pe vremea când formau o familie
Maria Marinescu, Frank Colin şi Levin, pe vremea când formau o familie

De când ai ieşit din închisoare, l-ai văzut fiul tău, Levin?

Băiatul meu e bine, vorbesc cu el în fiecare seară pe intrenet, ne vedem acolo. Nu vreau să vorbesc prea mult despre băiatul meu, vreau să îl ţin departe de toate astea. Maria va fi mereu prietena mea cea mai bună, o iubesc ca pe o prietenă

Încă o iubeşti pe Maria?

Maria are acum viaţa ei, eu o am pe a mea. Ea va fi mereu prietena mea cea mai bună, o iubesc ca pe o prietenă. Este mama copilului meu.

Dar de când o iubeşti pe Maria ca pe o prietenă? De când aţi divorţat?

De când am ajuns în închisoare, eu m-am pregătit pentru momentul actual. Acum eu o respect pe ea cât şi pe Alin, asa pentru că este căsătorită cu el. Soţul ei va fi prietenul meu. Pare un băiat foarte bun. Băiatul meu e fericit, aşa că totul e bine.

În 2009, Maria Marinescu şi Frank Colin s-au căsătorit într-un castel din Franţa. Cununia civilă a celor doi a avut loc în România
În 2009, Maria Marinescu şi Frank Colin s-au căsătorit într-un castel din Franţa. Cununia civilă a celor doi a avut loc în România

Te gândeşti să îţi refaci viaţa sentimentală?

Pentru moment, nu.

De ce?

Eu copilul meu îl iubesc pe copilul meu extrem de mult. În capul meu e foarte simplu: dacă am o relaţie cu cineva trebuie să fiu serios, adică să mă văd cu ea, să mă duc undeva cu ea. Nu am chef în acest moment, nu vreau o relaţie.

Timpul pe care îl am este pentru copilul meu, vreau să îl ţin în braţe, să îl miros. În fiecare zi fac un desen pentru copilul meu. Îi desenez avioane, maşini, elicoptere, ce vrea el, şi în fiecare zi de luni îi trimit un plic acasă cu desenele. Asta o fac pentru el, pentru viaţa lui, care este mult mai importantă  decât a mea. Când eram în închisoare, îl sunam de trei ori pe săptămână de la un telefon al închisorii, îl întrebam dacă a fost la şcoală, dacă a învăţat engleză, franceză, educaţia este foarte importantă. Eu am o relaţie specială cu fiul meu, m-am ocupat de el din prima zi de când s-a născut, de când era în burta Mariei. Oriunde am fost, el a mers cu mine.

El a zburat cu avionul când avea doar 10 zile. Eu nu am putut să plec mai mult de două zile pentru că eram disperat dacă nu îl vedeam. Am o psihologie foarte bună, ştiu cum să vorbesc cu el. Nu se ţipă la el, nu se bate un copil. Ştiu să vorbesc cu el ca să îi dau mereu încredere în el. Eu asta regret cel mai mult: că de trei ani şi jumătate nu sunt cu el.

Maria face un lucru extraodrinar, este o mamă foarte bună şi el este un copil fericit, se vede pe el. Dar eu vreau să îl ajut să ajungă mai sus şi mai repede ca mine şi ca mama lui. Să revin la întrebare, timpul meu este pentru el, banii mei sunt pentru el, viaţa mea este pentru el. Dacă mâine ar trebui să îmi dau viaţa pentru el sau pentru mama lui, o dau imediat.

Ţi-ai da viaţa şi pentru Maria?

Da, pentru fericirea copilului meu. Un copil poate fi fericit lângă mama lui, dacă e doar cu tatăl nu e acelaşi lucru. Mama este cea mai importantă.

Răzvan Sava

Interviul complet cu Frank Colin îl puteţi răsfoi în numărul 319 al revistei Ciao!.

Parteneri
Ce are Gigi Becali în curtea din spatele casei. Dragomir, şocat când a descoperit: ”Este o nebunie”. EXCLUSIV
Ce are Gigi Becali în curtea din spatele casei. Dragomir, şocat când a descoperit: ”Este...
FOTO. Mihaela Rădulescu, fabuloasă în costum de baie! Cum arată la 53 de ani
FOTO. Mihaela Rădulescu, fabuloasă în costum de baie! Cum arată la 53 de ani
O șoferiță i-a șocat pe polițiști. Ce au găsit în geanta ei - VIDEO
O șoferiță i-a șocat pe polițiști. Ce au găsit în geanta ei - VIDEO
20 de semne de ciroză. Ce indicii îți dă corpul când ai ficatul distrus. Ficatul gras e stadiul 1 al cirozei
20 de semne de ciroză. Ce indicii îți dă corpul când ai ficatul distrus. Ficatul...
Antonia are 3 copii, dar arată demențial. Ce mănâncă vedeta în fiecare zi și cum arată la plajă
Antonia are 3 copii, dar arată demențial. Ce mănâncă vedeta în fiecare zi și cum...
Ce se întâmplă cu CREIERUL NOSTRU? Este POSIBIL ca acesta să se MICȘOREZE?
Ce se întâmplă cu CREIERUL NOSTRU? Este POSIBIL ca acesta să se MICȘOREZE?
DETALII înfiorătoare despre crima din BASCOV. Motivul pentru care și-a omorât bărbatul famila
DETALII înfiorătoare despre crima din BASCOV. Motivul pentru care și-a omorât bărbatul famila
George Buhnici, încă un derapaj grav cu privire la minore care a scandalizat internetul. „Ce glumă proastă!” / „De ce? Nu e pedofilie”
George Buhnici, încă un derapaj grav cu privire la minore care a scandalizat internetul. „Ce...
BANCUL ZILEI: Un tip și-o tipă în lift. El îi atinge bustul voluptos: “Doamnă, dacă și inima este…”
BANCUL ZILEI: Un tip și-o tipă în lift. El îi atinge bustul voluptos: “Doamnă, dacă...
Andreea Marin  și-a mărit familia cu încă un membru! A ales deja și numele micuțului!
Andreea Marin și-a mărit familia cu încă un membru! A ales deja și numele micuțului!
Femeie, „înșelată” de Lidl. Atenție, poți păți și tu asta!
Femeie, „înșelată” de Lidl. Atenție, poți păți și tu asta!
Pentagonul recunoaşte că a trimis în Ucraina rachete antiradar
Pentagonul recunoaşte că a trimis în Ucraina rachete antiradar
CUTREMUR TOTAL în cazul crimei de la BASCOV! Anunțul făcut de autorități: E puțin probabil ca...
CUTREMUR TOTAL în cazul crimei de la BASCOV! Anunțul făcut de autorități: E puțin probabil...
Topul celor mai bogați interpreți de muzică populară din România. Artista Irina Loghin, în fruntea clasamentului
Topul celor mai bogați interpreți de muzică populară din România. Artista Irina Loghin, în fruntea...
Topul vedetelor care poluează cel mai mult planeta. Surpriza de pe primul loc
Topul vedetelor care poluează cel mai mult planeta. Surpriza de pe primul loc
Rămas bun, maestre! Titanul muzicii a murit la 81 de ani
Rămas bun, maestre! Titanul muzicii a murit la 81 de ani
Catalin Morosanu, detalii despre relația cu soția lui: "Am luat-o de tânără, nu a mai cunoscut alți bărbați, altfel nu mai era cu mine!"
Catalin Morosanu, detalii despre relația cu soția lui: "Am luat-o de tânără, nu a mai...
Au apărut imagini surprinzătoare din noaptea jafului care a avut loc acasă la Culiță Sterp!
Au apărut imagini surprinzătoare din noaptea jafului care a avut loc acasă la Culiță Sterp!
O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile
O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile
El este criminalul din Argeș. Detalii șocante cu ultimele clipe de viață ale celor 5 victime
El este criminalul din Argeș. Detalii șocante cu ultimele clipe de viață ale celor 5...
Începe războiul la altă graniță a României? Unde au fost văzute celebrele HIMARS
Începe războiul la altă graniță a României? Unde au fost văzute celebrele HIMARS