Home » Showbiz » Showbiz intern » Primele declaraţii după ce a fost eliberat din închisoare. Fostul soţ al Mariei Marinescu: ”Am fost înjunghiat cu o furculiţă în burtă şi…!”

Primele declaraţii după ce a fost eliberat din închisoare. Fostul soţ al Mariei Marinescu: ”Am fost înjunghiat cu o furculiţă în burtă şi…!”

De: Cancan 26/10/2016 | 00:00
Primele declaraţii după ce a fost eliberat din închisoare. Fostul soţ al Mariei Marinescu: ”Am fost înjunghiat cu o furculiţă în burtă şi…!”

Frank Colin, în vârstă de 45 de ani, este un francez care a devenit cunoscut în lumea mondenă din România, în 2007, atunci când a avut o idilă cu Andreea Raicu. Doi ani mai târziu, Frank s-a căsătorit Maria Marinescu, nunta având loc într-un castel din Franţa, iar în decembrie 2010 s-a născut fiul lor, Levin. (parfumeria.ro, site-ul de shopping nr.1 al vedetelor)

Când totul părea perfect în viaţa lui, Frank a fost acuzat de trafic de droguri în dosarul Air Cocaina. Mai exact este acuzat că ar fi fost implicat într-un transport de 700 de kg de cocaină pe ruta Republica Dominicană – Sudul Franţei. Din aprilie 2013 până acum două săptămâni, Frank a fost închis într-o închisoare din Franţa.

Revista Ciao!, care apare miercuri, pe 26 octombrie, la toate chioşcurile de ziare, a stat de vorbă cu Frank, care susţine ca întotdeauna că este nevinovat. Cum a fost viaţa lui în ultimii trei ani şi jumătate, ce părere are despre noul soţ al Mariei Marinescu, dacă şi-a revăzut sau nu copilul şi multe altele, într-un interviu exclusiv.  

Cum eşti tu acum?

Nu sunt prea multe de spus despre viaţa mea, abia ce am ieşit din închisoare de două săptămâni. Acum, doar mă recuperez după trei ani şi jumătate în închisoare. Încerc doar să îmi revin. Am stat în ultimile 12 luni într-o închisoare de maximă siguranţă, timp în care nu am avut voie să vorbesc cu nimeni, să fiu vizitat. Eram înconjurat în permanenţă de trei gardieni. Chiar dacă în fiecare zi făceam sport, eram singur în acel spaţiu de 37 metri pătraţi din curtea închisorii, eram înconjurat de ziduri înalte. Vorbeam cu cineva doar un minut şi jumătate pe zi, cel mult, asta cu gardienii, evident. Doar cuvinte de genul: ”Bună ziua, poftă bună, noapte bună”, nu altceva.

Dar de ce aşa, de ce nu aveai voie să vorbeşti cu nimeni?

Pentru că se temeau că o să evadez, aşa cum s-a întâmplat cu alţii, aşa că eu am fost păzit foarte bine, ca să nu fac acelaşi lucru.

Poţi să fii cel mai puternic om din lume, închisoarea este închisoare, am văzut oameni murind

Frank Colin a fost înjunghiat în închisoare
Frank Colin a fost înjunghiat în închisoare

Înseamnă că ţi-a fost foarte greu..

Eu trebuie să mă recuperez după tot ce am îndurat în ultimii trei ani şi jumătate. Poţi să fii cel mai puternic om din lume, închisoarea este închisoare, am văzut oameni murind. Nici nu ştiu cum să explic ce am văzut. Condiţiile din închisorile franceze sunt grele pentru deţinuţi şi nu numai, este dificil de asemenea şi pentru gardienii care lucrează pe un buget restrictiv şi cu greu pot menţine ordinea. Însemnând un întreg pachet ce nu poate funcţiona corespunzător.

Am fost înjunghiat cu o furculiţă în burtă

Ştiu că şi tu ai avut o altercaţie în închisoare, nu-i aşa?

În tinereţe, fostul soţ al Mariei Marinescu a fost luptător în legiunea străină
În tinereţe, fostul soţ al Mariei Marinescu a fost luptător în legiunea străină

Da, am fost înjunghiat cu o furculiţă în burtă. Toţi de acolo credeau că sunt milionar şi îmi cereau bani la început, asta pentru că presa din Franţa a spus că sunt foarte bogat. Să îţi povestesc, mă întorceam din zona de relaxare împreună cu un român şi am fost atacat pe scări pentru că acolo nu erau camere de supraveghere. Au venit unul din faţă şi doi din spate. Eu m-am luptat cu cel din faţă, iar unul din spate m-a înjunghiat cu furculiţa. Românul m-a avertizat, mi-a strigat: „furculiţa, furculiţa”.

M-am întors, am încercat să mă feres,c dar am fost înjunghiat până la urmă. Am văzut un om cum a murit după ce a fost înjunghiat cu o furculiţă. Eu am avut patru găuri mici în burtă. Aşa e acolo, se bat cu furculiţe, cioburi în fiecare zi. Toţi cei din închisoare credeau că sunt român, nu francez. Când veneau la mine, nici măcar nu vorbeau cu mine, ci ne luptam prima dată. Când mă întorceam din curtea închisorii eram mereu înconjurat de români pentru că i-am ajutat. Le traduceam din română în franceză pentru că nimeni nu vorbea engleză acolo. Nu le-am cerut niciodată nimic în schimb pentru asta.  

Băiatul meu e bine, vorbesc cu el în fiecare seară pe internet

Maria Marinescu, Frank Colin şi Levin, pe vremea când formau o familie
Maria Marinescu, Frank Colin şi Levin, pe vremea când formau o familie

De când ai ieşit din închisoare, l-ai văzut fiul tău, Levin?

Băiatul meu e bine, vorbesc cu el în fiecare seară pe intrenet, ne vedem acolo. Nu vreau să vorbesc prea mult despre băiatul meu, vreau să îl ţin departe de toate astea. Maria va fi mereu prietena mea cea mai bună, o iubesc ca pe o prietenă

Încă o iubeşti pe Maria?

Maria are acum viaţa ei, eu o am pe a mea. Ea va fi mereu prietena mea cea mai bună, o iubesc ca pe o prietenă. Este mama copilului meu.

Dar de când o iubeşti pe Maria ca pe o prietenă? De când aţi divorţat?

De când am ajuns în închisoare, eu m-am pregătit pentru momentul actual. Acum eu o respect pe ea cât şi pe Alin, asa pentru că este căsătorită cu el. Soţul ei va fi prietenul meu. Pare un băiat foarte bun. Băiatul meu e fericit, aşa că totul e bine.

În 2009, Maria Marinescu şi Frank Colin s-au căsătorit într-un castel din Franţa. Cununia civilă a celor doi a avut loc în România
În 2009, Maria Marinescu şi Frank Colin s-au căsătorit într-un castel din Franţa. Cununia civilă a celor doi a avut loc în România

Te gândeşti să îţi refaci viaţa sentimentală?

Pentru moment, nu.

De ce?

Eu copilul meu îl iubesc pe copilul meu extrem de mult. În capul meu e foarte simplu: dacă am o relaţie cu cineva trebuie să fiu serios, adică să mă văd cu ea, să mă duc undeva cu ea. Nu am chef în acest moment, nu vreau o relaţie.

Timpul pe care îl am este pentru copilul meu, vreau să îl ţin în braţe, să îl miros. În fiecare zi fac un desen pentru copilul meu. Îi desenez avioane, maşini, elicoptere, ce vrea el, şi în fiecare zi de luni îi trimit un plic acasă cu desenele. Asta o fac pentru el, pentru viaţa lui, care este mult mai importantă  decât a mea. Când eram în închisoare, îl sunam de trei ori pe săptămână de la un telefon al închisorii, îl întrebam dacă a fost la şcoală, dacă a învăţat engleză, franceză, educaţia este foarte importantă. Eu am o relaţie specială cu fiul meu, m-am ocupat de el din prima zi de când s-a născut, de când era în burta Mariei. Oriunde am fost, el a mers cu mine.

El a zburat cu avionul când avea doar 10 zile. Eu nu am putut să plec mai mult de două zile pentru că eram disperat dacă nu îl vedeam. Am o psihologie foarte bună, ştiu cum să vorbesc cu el. Nu se ţipă la el, nu se bate un copil. Ştiu să vorbesc cu el ca să îi dau mereu încredere în el. Eu asta regret cel mai mult: că de trei ani şi jumătate nu sunt cu el.

Maria face un lucru extraodrinar, este o mamă foarte bună şi el este un copil fericit, se vede pe el. Dar eu vreau să îl ajut să ajungă mai sus şi mai repede ca mine şi ca mama lui. Să revin la întrebare, timpul meu este pentru el, banii mei sunt pentru el, viaţa mea este pentru el. Dacă mâine ar trebui să îmi dau viaţa pentru el sau pentru mama lui, o dau imediat.

Ţi-ai da viaţa şi pentru Maria?

Da, pentru fericirea copilului meu. Un copil poate fi fericit lângă mama lui, dacă e doar cu tatăl nu e acelaşi lucru. Mama este cea mai importantă.

Răzvan Sava

Interviul complet cu Frank Colin îl puteţi răsfoi în numărul 319 al revistei Ciao!.

Parteneri
Video complet! Ce se întâmplă cu câteva secunde înainte de bătaia dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Abia apoi totul a escaladat în violenţă:
Video complet! Ce se întâmplă cu câteva secunde înainte de bătaia dintre Anamaria Prodan şi...
FOTO. Cum a ajuns să arate Oana Sîrbu la 54 de ani! Făcea senzație în `Ani de liceu` acum mai bine de trei decenii
FOTO. Cum a ajuns să arate Oana Sîrbu la 54 de ani! Făcea senzație în...
Și-a dus mașina în service dar a lăsat camera pornită. Mecanicii și-au dat arama pe față când au rămas singuri
Și-a dus mașina în service dar a lăsat camera pornită. Mecanicii și-au dat arama pe...
„Este cel mai îngrășător aliment de pe pământ”. Un medic nutriționist dezvăluie
„Este cel mai îngrășător aliment de pe pământ”. Un medic nutriționist dezvăluie
20 de semne de ciroză. Ce indicii îți dă corpul când ai ficatul distrus
20 de semne de ciroză. Ce indicii îți dă corpul când ai ficatul distrus
O mare ȚEAPĂ! Credeai că e mai ECO, dar TE USTURĂ la buzunar mai ceva ca...
O mare ȚEAPĂ! Credeai că e mai ECO, dar TE USTURĂ la buzunar mai ceva...
Vestea dimineții despre Volodimir ZELENSKI! Anunțul făcut în direct la TV: Sincer, sunt în stare de șoc
Vestea dimineții despre Volodimir ZELENSKI! Anunțul făcut în direct la TV: Sincer, sunt în stare...
Ca-n telenovele! Imagini incredibile cu bătaia dintre Reghe şi Prodanca. Şi-au cărat pumni şi palme pe stradă VIDEO
Ca-n telenovele! Imagini incredibile cu bătaia dintre Reghe şi Prodanca. Şi-au cărat pumni şi palme...
BANCUL ZILEI: O tipă cu super decolteu merge la spovedanie. Preotul, privind-o, exclamă: O, Doamne!!!
BANCUL ZILEI: O tipă cu super decolteu merge la spovedanie. Preotul, privind-o, exclamă: O, Doamne!!!
EXCLUSIV Anamaria Prodan, prima reacție după ce au apărut imaginile violente cu ea și Reghe
EXCLUSIV Anamaria Prodan, prima reacție după ce au apărut imaginile violente cu ea și Reghe
Modul „diabolic” în care un tânăr s-a răzbunat pe cel cu care l-a înşelat logodnica
Modul „diabolic” în care un tânăr s-a răzbunat pe cel cu care l-a înşelat logodnica
Hackerul care a divulgat informaţii despre GTA 6 a fost arestat la Londra
Hackerul care a divulgat informaţii despre GTA 6 a fost arestat la Londra
Vestea dimineții despre LAURENȚIU Reghecampf! Anunțul cumplit venit chiar acum
Vestea dimineții despre LAURENȚIU Reghecampf! Anunțul cumplit venit chiar acum
Exclusiv. Petre Roman, „amour secret” și două inimi frânte. Idilă înăbușită cu forța
Exclusiv. Petre Roman, „amour secret” și două inimi frânte. Idilă înăbușită cu forța
Topul vedetelor care poluează cel mai mult planeta. Surpriza de pe primul loc
Topul vedetelor care poluează cel mai mult planeta. Surpriza de pe primul loc
Video necenzurat! Cum a premeditat Anamaria Prodan bătaia cu Reghe. Adevărul despre tot scandalul
Video necenzurat! Cum a premeditat Anamaria Prodan bătaia cu Reghe. Adevărul despre tot scandalul
Conferințele, vacanțe pe banii statului?! Ce spune Sorin Grindeanu: "Doar biletul meu de avion costa 10.000 de euro"
Conferințele, vacanțe pe banii statului?! Ce spune Sorin Grindeanu: "Doar biletul meu de avion costa...
Avem imaginile halucinante cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! S-a întâmplat în plină stradă
Avem imaginile halucinante cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! S-a întâmplat în plină...
Acum se bat, dar înainte se pozau nud! Poze interzise cu foștii soți Reghecampf
Acum se bat, dar înainte se pozau nud! Poze interzise cu foștii soți Reghecampf
Înregistrare audio halucinantă! Anamaria Prodan o amenință pe Corina Caciuc: 'Te omor. Sărăcia dracu!'
Înregistrare audio halucinantă! Anamaria Prodan o amenință pe Corina Caciuc: 'Te omor. Sărăcia dracu!'
Cele 3 arme aflate pe lista de dorințe a Ucrainei. Vestul evită să le ofere, deocamdată
Cele 3 arme aflate pe lista de dorințe a Ucrainei. Vestul evită să le ofere,...