Roxana Vaşniuc rupe tăcerea! Mărturii din Infern: ”M-a ameninţat că…”

Publicat: 19/06/2016 | 23:00

O fostă prezentatoare TV de la noi pare să treacă prin drama vieţii sale, iar asta după ce s-a trezit că e protagonista unui scandal în care fostul său iubit încearcă să o denigreze.

Ionuţ, fostul iubit al Roxanei Vaşniuc, fosta prezentatoare TV cu origini botoşănene, pare să îi facă acesteia viaţa un adevărat calvar, după ce a început să facă turul televiziunilor şi să spună, în direct, că nu îi este permis să îşi vadă fetiţa. CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, v-a povestit faptul că Roxana s-ar fi „ascuns“ împreună cu fetiţa sa, micuţa Rose-Marie, în casa părintească, de la Botoşani. Acolo, Roxana s-ar fi întors din pricina problemelor financiare cu care se confruntă, dar şi din cauza lui Ionuţ, care ar încerca să o denigreze prin toate mijloacele cu putinţă.

Mai mult, în urma certurilor, Roxana s-a gândit chiar să îşi pună capăt zilelor, însă a urmat o despărţire de Ionuţ care a făcut-o să îşi chibzuiască mai bine deciziile.

Totuşi, după ce a publicat pe o reţea socială un schimb de mesaje dintre ea şi cântăreaţa de muzică populară Alina Randi, în care aceasta o ruga pe fosta femeie de televiziune să îi permită lui Ionuţ să îşi vadă copilul, iată că acum Roxana Vaşniuc e hotărâtă să facă lumină în această poveste, care a început ca una de dragoste.

Roxana Vaşniuc ar fi fost ameninţată cu moartea

Într-o declaraţie exclusivă pentru CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, Roxana Vaşniuc a mărturisit că au existat numeroase episoade în care s-a temut atât pentru viaţa sa, dar şi pentru a micuţei Rose-Marie, în vârstă de un an şi două luni, deoarece fostul ei iubit, Ionuţ, avea o latură cât se poate de violentă.

Roxana Vaşniuc s-ar fi „ascuns“ alături de Rose-Marie, în casa părintească de la Botoşani, acolo unde s-a întors ca să evite denigrările lui Ionuţ
Roxana Vaşniuc s-ar fi „ascuns“ alături de Rose-Marie, în casa părintească de la Botoşani, acolo unde s-a întors ca să evite denigrările lui Ionuţ

Totodată, Ionuţ ar mai fi acuzat-o, în nenumărate rânduri, pe Roxana Vaşniuc, în ceea ce priveşte soarta bebeluşului lor, după ce s-a spus că nu ar avea grijă de Rose-Marie, ar neglija-o şi ar hrăni-o doar cu ceai şi lapte. Şi în acestă privinţă, fosta femeie de televiziune a dorit să facă lumină.

„M-am săturat să fiu acuzată pe nedrept de o persoană care m-a ameninţat că mă omoară, să fiu privită ca o mamă care nu ar avea grijă de copilul ei! Fetiţa mea este tot ce e mai important pe lumea aceasta pentru mine indiferent ce s-ar spune. Pot să fac oricând dovada că Ionuţ m-a bătut şi nu o dată, ci de mai multe ori. Am certificate medico-legale care atestă tot ce afirm. Am şi depus o plângere penală împotriva lui şi n-am să renunţ.

Mă doare că refuză să-şi vadă fetiţa, că e un individ fals: declară pretutindeni că nu îi permit să-şi ţină copilul în braţe, dar repet, poate ORICÂND să o viziteze pe Rose-Marie. Pentru mine, prioritate are interesul fetiţei, nici al meu, al nimănui altcuiva. I-am pus lui Ionuţ o singură condiţie: atunci când o vizitează pe Rose-Marie să fie prezenţi şi părinţii mei. Vă mărturisesc sincer că îmi e teamă de reacţiile lui, de violenţele de care e capabil. Este un bărbat care m-a jignit în nenumărate rânduri, m-a lăsat pe drumuri cu fetiţa şi care are un comportament agresiv!“, a declarat Roxana Vaşniuc, în exclusivitate pentru CANCAN.ro.

Citește și...