Scandal în showbiz! BIANCA DRĂGUŞANU l-a pus la zid pe CRISTI BRANCU: ”Are o gândire de c***t!”

Publicat: 18/05/2016 | 12:57

Bianca Drăguşanu l-a pus la zid pe Cristi Brancu. Cei doi nu se înţeleg bine de ani de zile, iar acum conflictul a izbucnit din nou.

O prietenă virtuală i-a scris Biancăi Drăguşanu un mesaj care a făcut-o pe aceasta să spună despre Brancu vorbe grele.

”Bianca, te rog să îl chemi şi pe Cristi Brancu să îi arăţi creaţiile tale… Am văzut o emisiune cu ceva ani în urmă unde te-a umilit într-un mare fel… Te rog să-i aminteşti că ţi-a promis o emisiune cu ceea ce vei face în viitor… Lucrurile frumoase nu au audientţă!”, i-a scris tânăra pe Facebook.

Bianca i-a răspuns imediat. ”Inclusiv nevastă-sa s-a îmbrăcat cu rochie de la mine! Faptul că are o gândire de c***t spune multe despre el, aşa se autodescrie!”.

Conflictul dintre Bianca şi Brancu a început de pe vremea când ea era asistentă la emisiunea lui Capatos. Cristi Brancu spunea în urmă cu şase ani că nu o vrea pe Bianca Drăguşanu în emisiunile sale.

”Sunt personaje pe care nu le-aş invita niciodată la mine în emisiune, ca de exemplu: Bianca Drăguşanu. Încerc să ţin o linie a emisiunii, încerc să fac lucruri astfel încât să fie în linia unei celebrităţi care să se bazeze pe ceva. Dacă i-a spus Botezatu că trebuie să aibă o meserie, trebuie să îi mai zic si eu? Când o să aibă o meserie, cu siguranţă că ea va fi invitată. Am tot respectul pentru cele care trec mai departe de treaba asta. Problema este ce-ţi doreşti de la viaţă”, a declarat Brancu, atunci, pentru agenţiadepresămondenă.ro.
 

Citește și...