Scandal la „Insula Iubirii“, după ce o concurentă a văzut ce făcea iubitul ei în pat cu o ispită. „Vreau să…“

Publicat: 07/07/2016 | 19:09
Scandal la „Insula Iubirii“, după ce o concurentă a văzut ce făcea iubitul ei în pat cu o ispită. „Vreau să…“

Un nou scandal pare să fie pe punctul de a izbucni în cadrul show-ului TV „Insula iubirii“, acolo unde doi concurenţi nu au mai ţinut cont de faptul că sunt filmaţi şi au reuşit să se aproprie din ce în ce mai mult, asta după ce s-au retras împreună în pat.

Medana a izbucnit în lacrimi în momentul în care l-a văzut pe iubitul ei Robi, bărbatul despre care era convinsă că îi va fi alături tot restul vieţii în pat alături de ispita Deea. Cei doi par să se fi apropiat extrem de mult în timp ce avea loc ceremonia focului, atunci când între cei doi s-a şi aprins pasiunea.

Aşadar, nu au stat foarte mult pe gânduri, pentru că Robi şi Deea au mers în pat, asta după ce chiar iubitul Medanei a fost cel care a invitat-o pe ispită să petreacă o noapte alături de el şi de Sasha. Însă, cel din urmă s-a făcut rapid pierdut, iar Robi a sărutat-o pasional pe Deea, apoi cei doi s-au îmbrăţişat minute în şir, doar că între ei nu s-a întâmplat nimic, chit că riscă să pornească un scandal, după ce Medana a văzut imaginile.

Mai mult, Robi a fost cel care a insistat să îi ofere ispitei o noapte de iubire, dar aceasta l-a refuzat chiar când se aflau în pat. La fel, Deea a fost de părere că „Niciun bărbat nu poate doar să dormă lângă mine!“. La fel, tânăra a mai spus că „Puteam să merg mai departe cu Robi, însă vreau ca lucrurile să vina de la sine. Nu sunt consolarea nimănui“.

 

Citește și...