Adriana Bahmuţeanu, mărturisiri jenant de sincere! Ce schimbări s-au petrecut cu zona ei intimă după rejuvenarea vaginală

Publicat: 03/06/2018 | 17:11
Adriana Bahmuţeanu, mărturisiri jenant de sincere! Ce schimbări s-au petrecut cu zona ei intimă după rejuvenarea vaginală

Adriana Bahmuţeanu a apelat la rejuvenarea vaginală pentru a scăpa de un complex. Prezentatoarea TV a mărturisit că după ce şi-a făcut intervenţia se simte mai tânără şi că simte că pielea îi miroase mai bine.

Adriana Bahmuţeanu este fără îndoială una dintre cele mai nonconformiste personaje din peisajul monden autohton. Vedeta este deschisă la efectuarea procedurilor estetice, cu ajutorul cărora ajungi să te simţi mai bine în pielea ta, aşa că nu a ezitat să apeleze la una total neaşteptată: rejuvenare vaginală.

Prezentatoarea TV a vorbit sincer despre motivul care a determinat-o să apeleze la această procedură şi schimbările resimţite după efectuarea intervenţiei estetice. „Mirosul pe piele se simte pe toată pielea, nu doar în zona intimă. Am întinerit, îmi miroase pielea foate bine. E un fel de igienă intimă mai profundă. Decât să te speli cu un detergent, e indicat să mergi să faci aşa ceva cu ozon. Este recomandat pentru o femeie care vrea să fie mai curată. Dispar tot felul de lucruri din acea zonă. Devii mai domnişoară fără să fii domnişoară. Este recomandat doamnelor cu operaţii, cu probleme, eu am avut fibrom uterin”, a declarat Adriana Bahmuţeanu.

Citește și...