Cristina ICH a vorbit despre copil: ”Aştept să… ”

Publicat: 09/10/2016 | 15:00

Cristina a devenit cunoscută după ce s-a remarcat alături de grupul de comedianţi BRomania. Cu toate că frumuseţea ei nu a trecut deloc neobservată şi este complimentată foarte des, mai ales datorită faptului că seamănă izbitor de mult cu Angelina Jolie, Cristina a avut parte şi de critici din partea celor care îi urmăresc activitatea, povestea ea pentru Revista Ciao!

La început toată lumea zicea că sunt frumoasă, păcat că sunt proastă. M-am lovit foarte mult timp de astfel de remarci sau îmi ziceau ceva de genul că de frumoasă sunt frumoasă, şi de deşteaptă sunt frumoasă. Am renunţat la comedie şi acum mă ocup mai mult de dezvoltarea personală, postez filmuleţe pe Facebook şi chiar am rămas uimită câtă lume îmi scrie şi empatizează cu mine. Voi avea şi două emisiuni online în curând”, a povestit ea.

Cristina, într-un ”rol”, alături de colegul ei de la BRomania
Cristina, într-un ”rol”, alături de colegul ei de la BRomania

Cu toate că mulţi băieţi îi scriu des şi o complimentează, Cristina are o relaţie stabilă. “Îmi doresc să mă căsătoresc pentru că am 29 ani şi aştept să fiu cerută de soţie şi vreau şi un copil”, a mai spus ea. Cât despre faptul că este complimentată mereu pentru felul în care arată, Cristina se simte măgulită. “Uneori le spun oamenilor să mă mai şi critice pentru că mereu mi se spune că sunt perfectă, că nu am nici un defect. Nu ţin dietă mănânc absolut de toate, chiar foarte mult fast food, dar merg la sală mereu”. (Răzvan Sava)

Citește și...