Renata le-a umilit pe toate bombe-sexy din showbiz! Apariţie criminală la LOFT a fostei ”prinţese a ţiganilor”

Publicat: 11/07/2016 | 00:00
Renata le-a umilit pe toate bombe-sexy din showbiz! Apariţie criminală la LOFT a fostei ”prinţese a ţiganilor”

Dragostea lor pare să fie una scrisă-n stele, mai ceva iubirile din poveşti, iar unul fără altul nu ar putea face nici măcar un pas. Vorbim desigur despre relaţia – una aparent din ce în ce mai trainică -dintre Renata Gheorghe şi Marco Kalu.

Fosta lui Leo de la Strehaia şi fostul lui Betty Salam par să fie suflete pereche, asta dacă ar fi să aruncăm puţin o privire în urmă, în trecutul celor doi de acum câteva luni, când după o relaţie de doar câteva săptămâni au decis să se logodească. Nu mulţi sunt cei care ar fi pariat că Renata Gheorghe va rămâne atât de mult timp în braţele lui Marco Kalu, mai ales dacă vă amintiţi episoadele în care Renata s-a duelat pentru inima lui Leo de la Strehaia chiar cu propria sa mamă, Dana „Criminala”. După Leo, Renata a suferit destul de mult, tocmai de aceea cârcotaşii au presupus că va încerca să îl câştige înapoi. Însă după ce l-a cunoscut pe Marco Kalu, fiul unui cunoscut membru al lumii interlope din Capitală, care la un moment dat îi furase inima şi fiicei manelistului Florin Salam, Renata a uitat de Leo complet.

Povestea lor de dragoste pare să fie una de durată, asta deoarece Renata pare să fie acum o tânără împlinită şi fericită, iar nici măcar un pas pe care îl face, nu îl face singură, fără să îi fie alături şi Marco Kalu. Un episod cât de cât asemănător s-a petrecut şi în sâmbăta care a trecut, când pe înserat, Renata Gheorghe şi Marco Kalu, alături de alţi prieteni de-ai lor, şi-au făcut apariţia în parcarea clubului Loft din Mamaia. Dispuşi să încerce ceva nou – pentru că e binecunoscut faptul că aceştia formează un cuplu care „degustă“ din plin manelele – Renata, Marco şi gaşca s-au dat jos dintr-un BMW x6, acolo unde CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, i-a fotografiat. Odată coborâtă din maşina de lux, Renata era asemănătoare cu o amazoană, ca prezenţă, asta fiindcă bruneta a avut un stil vestimentar aparte, care a întors toate privirile.

Renatei şi lui Marco Kalu le-a plăcut atât de mult la Loft, că au ţinut să le arate şi prietenilor virtuali cum e în clubul de la malul mării
Renatei şi lui Marco Kalu le-a plăcut atât de mult la Loft, că au ţinut să le arate şi prietenilor virtuali cum e în clubul de la malul mării

 Iubita lui Marco şi-a ales din garderobă o salopetă minusculă, de culoare neagră, care la o primă vedere părea doar un costum de baie dintr-o singură piesă, la care a asortat o pereche de sandale de tip „gladiator“ – şi ele semănând cu o pereche de cizme foarte înalte la o primă ocheadă. Totuşi, „piesa de rezistenţă“ au fost sânii bronzaţi şi siliconaţi ai brunetei, care erau pe jumătate dezgoliţi şi ieşiţi complet în evidenţă. Din câte se pare, celor doi le-a plăcut atât de mult experienţa încât Renata s-a fotografiat în braţele lui Marco, iar pe fundal aveau o mulţime de alţi „party people“, imaginea ajungând rapid pe pagina fostei lui Leo de la Strehaia.
 

Citește și...