SORANA a răbufnit dur, după o apariţie în direct la TV! „E o afirmaţie tâmpită!” De la ce a pornit totul

Publicat: 16/12/2016 | 11:17
SORANA a răbufnit dur, după o apariţie în direct la TV! „E o afirmaţie tâmpită!” De la ce a pornit totul

Sorana devenea cunoscută atunci când formaţia ASIA dădea lovitura în domeniul muzical autohton, alături de cele trei colege din formula iniţială. Însă, deşi pe plan profesional nu i-a mers deloc rău, pe plan personal a avut parte de ghinion, fiind nevoită să treacă printr-un divorţ dureros, cauzat de infidelităţile soţului. Mai apoi, a fost eliminată din emisiunea-concurs Ferma Vedetelor, deşi era una dintre mai îndrăgite participante şi spera să câştige marele premiu.

Deşi nu a renunţat definitiv la muzică, domeniul care a consacrat-o, Sorana a început să se ocupe şi de o pasiune mai veche: cosmeticele. A apărut în direct în emisiunea „Vorbeşte lumea”, pentru a le da sfaturi femeilor dornice să afle secretele unui ten frumos, însă a primit la schimb un val de critici care a făcut-o să-şi piardă cumpătul.

„După emisiunea de ieri de la Vorbeşte lumea, au apărut câteva comentarii răutăcioase legate de măştile naturiste pe care le-am recomandat. În primul rând acestea sunt o alternativă pentru doamnele şi domnişoarele care nu îşi permit financiar să meargă la cosmetică. Alte voci spuneau că nu înţeleg de ce una care face muzică se apucă să dea sfaturi legate de cosmetică. Ei bine, asta chiar e o afirmaţie tâmpită. Adică ce? Nu ai voie să faci şi altceva sau nu ai voie să ştii şi altceva? Nu îţi este permis să evoluezi sau să ai şi alte pasiuni? Absolut toate reţetele recomandate au fost probate şi nu doar de mine, a scris Sorana pe contul ei de Facebook.

(Georgiana Laciu)

Citește și...