SORANA se pregăteşte de nuntă? Cine a dat-o de gol pe vedetă

Publicat: 27/12/2016 | 12:46
SORANA se pregăteşte de nuntă? Cine a dat-o de gol pe vedetă

Sorana devenea cunoscută atunci când formaţia ASIA dădea lovitura în domeniul muzical autohton, alături de cele trei colege din formula iniţială. Însă, deşi pe plan profesional nu i-a mers deloc rău, pe plan personal a avut parte de ghinion, fiind nevoită să treacă printr-un divorţ dureros, cauzat de infidelităţile soţului. Mai apoi, a fost eliminată din emisiunea-concurs Ferma Vedetelor, deşi era una dintre mai îndrăgite participante şi spera să câştige marele premiu.

Totuşi, după eliminarea de la Ferma Vedetelor, Sorana a avut şi motive de bucurie, pentru că a găsit din nou dragostea. Cântăreaţa s-a fotografiat alături de bărbatul de care s-a îndrăgostit şi a postat imaginea pe o reţea de socializare. „Serile încep în doi. Iubire vă doresc şi o jumătate alături de care să împărţiţi cele mai frumoase momente. Vă pup, oameni frumoşi”, a scris Sorana pe pagina ei de Facebook.

Nea Raţă a dat-o de gol pe Sorana!
Nea Raţă a dat-o de gol pe Sorana!

În urmă cu câteva zile, chiar înainte de Crăciun, Sorana a scris o urare emoţionantă pentru Nea Raţă, la aniversarea acestuia, dar comentariul primit ca răspuns i-a bucurat enorm pe fani, fiindcă sărbătoritul a dat-o de gol pe Sorana: „Mulţumesc, Sorana şi aştept să mă chemi la nuntă!”. Cântăreaţa nu a negat şi i-a răspuns rapid: „Cu mare drag, Nea Raţă!”.

(Georgiana Laciu)

Citește și...