SORANA şi-a dezvăluit toate secretele, după FERMA VEDETELOR! „Atunci când simt că este cazul…”

Publicat: 30/09/2016 | 22:05
SORANA şi-a dezvăluit toate secretele, după FERMA VEDETELOR! „Atunci când simt că este cazul…”

Fosta componentă a trupei ASIA ţine mult să aibă o siluetă impecabilă, motiv pentru care are mare grijă la ce mănâncă, iar orele de sport nu lipsesc din agenda zilnică.

“Sunt adepta dietelor atunci când simt că este cazul. Atunci când de exemplu vezi că ai luat în greutate 2-3 kg trebuie să faci ceva, să iei atitudine. Cura respectivă de slăbire pentru mine înseamnă să am grijă ce mănânc când văd că am mai luat în greutate. Fac şi sport ori de câte ori am timp”, le-a spus cântăreaţa celor de la revista Spy. Anul acesta, Sorana a participat la emisiunea “Ferma Vedetelor” de la Pro TV, însă premiul cel mare a fost câştigat de Paul Ipate. Dacă la finalul emisiunii, concurenţii s-au ales cu câteva kilograme în minus, iată că pentru Sorana a fost invers, iar dovadă stă mesajul pe care l-a postat după concurs pe contul ei de Facebook.

”Deci nu. Nu-mi place. E marţi, plouă… unde mai pui că sunt şi la cură de slabire.”, a scris Sorana pe contul de Facebook imediat după ce a fost eliminată din concurs. În 2014, fosta componentă a trupei ASIA a trecut prin momente mai puţin plăcute după ce a divorţat de soţul ei. Motivul a fost infidelitatea acestuia. Soarele a apărut din nou în viaţa Soranei, iar de câteva luni trăieşte o poveste de dragoste pe care preferă să o ţină departe de ochii curioşilor.

Răzvan Sava

Citește și...