Ultima oră! LAURA BRETAN, câştigătoare la America’s Got Talent

Publicat: 14/09/2016 | 12:17

Laura Bretan, românca de 14 ani care a impresionat cu vocea ei la "Românii au talent" de la ProTV, este marea câştigătoare a finalei America’s Got Talent, dacă este să ne luăm după sondajul realizat de un site de specialitate din SUA.
 

Potrivit sondajului, Laura Bretan este creditată cu 43,63%, Grace VanderWall, a doua clasată, are 12,74%, iar Joe Dorenbos, concurentul care se află pe locul trei în sondaj, a fost creditat cu 9,27%. Finala s-a încheiat, iar rezultatele urmează să fie date publicităţii miercuri. Îmbrăcată într-o  rochie în care  Laura Bretan  arată ca Cenuşăreasa, românca a făcut furori, scria gossipcop.com, imediat după reprezentaţia din finală a româncei.  

Potrivit sondajului, Laura Bretan este câştigătoarea concursului de talente
Potrivit sondajului, Laura Bretan este câştigătoarea concursului de talente

Performanţa interpretării arei „O Mio Babbino Caro” de Giacomo Puccini din marea finală a dus la o mulţime de aplauze din partea celor aflaţi în sală. Simon Cowell, cel mai aprig jurat al concursului,  a exclamat după interpretarea Laurei Bretan că el nu ştie prea multe despre muzica clasica, dar „ceea ce ştiu este că vedem pe cineva care are un talent extraordinar.„Howie Mandel a remarcat: „Ai fost genială. Tu ai fost perfectă. Aceasta a fost o performanţă de milioane de dolari. Am văzut patru spectacole de milioane de dolari”.

 

 

 

Cei care vor s-o voteze pe Laura din România o pot face de acasă la acest număr de telefon: 001-866-602-4804 iar dacă sunteţi pe UPC ştiţi foarte bine că nu se plăteşte nimic în plus pentru USA , e un tarif obişnuit ca şi cel din ţară.

 

Citește și...