Una dintre cele mai cunoscute asistente TV a primit o invitaţie deocheată! S-a întâmplat în văzul tuturor: „Aşteptăm…“

Publicat: 01/08/2016 | 09:30
Una dintre cele mai cunoscute asistente TV a primit o invitaţie deocheată! S-a întâmplat în văzul tuturor: „Aşteptăm…“

Una dintre cele mai cunoscute asistente TV a avut parte de un moment puţin mai jenant, când recent a primit o propunere indecentă, în văzul tututor.

Mai exact, Rocsana Marcu, fiindcă despre ea este vorba, a primit o serie de invitaţii fără perdea din partea unei fane de pe Facebook. Aceasta i-a lăsat o serie de comentarii vedetei în care anunţa că face parte dintr-un cuplu de swingeri şi o invita pe Rocsana să i se alăture ei şi iubitului ei pentru o partidă de amor. Cum nu a răspuns niciunuia dintre comentarii, asistenta TV a uitat să le şteargă, iar mesajele au rămas în văzul tuturor.

„Suntem un cuplu de swingeri şi aşteptăm o doamnă bi“ sau  „Suntem un cuplu de swingeri, Alexandra şi Victor, 40 şi 41 ani“, au fost doar câteva dintre mesajele primite de blondă pe reţeaua socială. Mai mult decât atât, femeia de televiziune pare să le fi captat atenţia celor doi iubăreţi după ce a postat câteva fotografii în care e cu sânii la vedere şi poartă o salopetă minusculă, de culoare aurie.

×

BREAKING! Se întâmplă ACUM, la intrarea în Bucureşti! https://bit.ly/2Uz4YWJArmata e în stradă! Se fac verificări intense ---> https://bit.ly/2Uz4YWJ

Publicată de Cancan.ro pe Miercuri, 25 martie 2020