Vedetele care s-au remarcat prin eleganţă la evenimentele mondene!

Publicat: 29/05/2016 | 15:00
Vedetele care s-au remarcat prin eleganţă la evenimentele mondene!

Divele din România fac tot posibilul ca apariţia lor la evenimentele mondene să fie una de neuitat. Stilistul Ovidiu Bută a vorbit despre ţinutele lor, iar mai jos vedeţi cine a dat ”chix” şi cine a purtat rochia potrivită. Despre evoluţia vestimentară a vedetelor puteţi citi pe verdict.ro, site-ul nr.1 de fashion review din România.

Geanina Ilieş, Iulia Zgripcea, Irina Mohora şi Giulia Nahmany s-au făcut remarcate la evenimentele mondene prin rochiile pe care le-au purtat.
Geanina Ilieş, Iulia Zgripcea, Irina Mohora şi Giulia Nahmany s-au făcut remarcate la evenimentele mondene prin rochiile pe care le-au purtat.

GEANINA ILIEŞ

O rochie frumoasă, purtată de o fată frumoasă: ecuaţia perfectă. Doar că este ceva puţin în neregulă cu mânecile care puteau să se bufeze la manşete, sau să fie mult mai scurte, adăugând astfel şi nişte… piele în poveste.

Pont: Un clutch argintiu.

IULIA ZGRIPCEA

O poveste vestimentară foarte amestecată şi forţată. Dacă de partea de sus a ţinutei nu putem spune decât că a fost probabil gândită să sperie populaţia prezentă la eveniment (şi, în mod ironic şi nefericit, ea se confundă cu fundalul), partea de jos în schimb, cu un alt top, mult mai simplu, ar fi salvat cât de cât situaţia.

Pont: Simplifică!

IRINA MOHORA

Un contrast modern şi frumos între alb şi negru (modern, datorită croiului rochiei, să fim bine înţeleşi), cu un accent roşu bine ales şi el. Cred că lucrurile ar fi arătat chiar mai bine dacă rochia era mini.

Pont: O broşă.

GIULIA NAHMANY

Bine aleasă şi linia rochiei, care subliniază silueta în formă de clepsidră, cât şi nuanţa ei care se potriveşte foarte bine cu cea a tenului, a ochilor şi a părului. Sandalele sunt un pic prea pretenţioase şi…preţioase.

Pont: O sandală nude.

Bianca Ioniţă, Eugenia Şerban, Florentina Opriş şi Crina Matei s-au făcut remarcate la evenimentele mondene prin rochiile pe care le-au purtat.
Bianca Ioniţă, Eugenia Şerban, Florentina Opriş şi Crina Matei s-au făcut remarcate la evenimentele mondene prin rochiile pe care le-au purtat.

BIANCA IONIŢĂ

Avem o mare ( şi la propriu, şi la figurat) problemă de proporţii: de la gulerul mult prea generos şi până la lungimea rochiei. În plus, albul adaugă şi el volum, iar rezultatul final ne face cumva să credem că rochia este împrumutată de la o starletă cu alte dimensiuni.

Pont: Diferenţa dintre bine şi prost o face de cele mai multe ori un centimetru. Mai bine alegi rochii simple şi fără zorzoane.


EUGENIA ŞERBAN

Rochia este cât de cât OK, accesoriile în schimb distrug totul. Geanta este mult prea vizibilă şi pare mai potrivită pentru o ţinută casual, iar sandalele atrag prea mult atenţia. Şi să mai punctăm ceva: dacă tot purtaţi rochie de seară, vă rog ca părul să fie tratat şi el în aceeaşi notă preţioasă: spălat şi coafat. În cazuri majore, un coc simplu ar fi salvat şi el situaţia.

Pont: Un clutch argintiu şi o sandală simplă.

FLORENTINA OPRIŞ

Dacă tot ne îmbrăcăm ca nişte adolescente, măcar să furăm de la ele şi atitudinea relaxată. Altfel, chiar nu avem ce să căutăm în lucrurile lor. Iar dacă tot optăm pentru acest gen de rochie, mai bine alegem o încălţăminte deschisă în locul acestor stiletto care nu ar fi deranjat pe nimeni dacă ar fi fost puşi lângă un deux piece sau un pantalon.

Pont: O sandală într-una din culorile aplicaţiilor.

CRINA MATEI

Ceea ce lipseşte de la această apariţie cu iz de Morticia Adams este exact ceea ce nu se vede: un sutien bun, cu cupe, care să rezolve problema din zona bustului. Fără el, rochia pare că pleacă la vale, cumva disperată să fugă de pe Crina.

Pont: O coafură mult mai modernă.

 

Citește și...