Si-a iertat iubitul dupa ce l-a prins in pat cu altul, iar acum… Vezi cum vrea Mariana Calfa sa faca bani, alaturi de barbatul ei!

Publicat: 29/05/2014 | 00:04
Si-a iertat iubitul dupa ce l-a prins in pat cu altul, iar acum… Vezi cum vrea Mariana Calfa sa faca bani, alaturi de barbatul ei!

Vestea ca Mariana Calfa s-a impacat cu iubitul despre care a crezut ca a inselat-o cu un barbat a venit la pachet cu aceea ca l-a si convins sa se mute definitiv in Romania. Deja au un plan de afacere impreuna si, mai nou, este convinsa ca el este alesul!

Pana acum cateva zile, Mariana Calfa nu concepea sa se mai impace cu barbatul despre care, in urma cu un an, spunea ca este homosexual. L-a vazut cu ochii ei in pat cu un alt barbat si de atunci si-a jurat ca nu o sa mai aiba de-a face cu el niciodata. De curand, soarta i-a adus din nou impreuna, iar Mariana s-a topit de bucurie cand l-a vazut pe Eric in fata portii ei.

Mariana si Erck au avut o relatie de 15 ani
Mariana si Erck au avut o relatie de 15 ani

Pe langa faptul ca a cerut-o de sotie pentru a treia oara, cea supranumita si „pictorita din castel” si-a convins deja iubitul sa se mute definitiv in Romania. Asta numai dupa ce el a jurat cu mana pe Biblie ca nu a avut nicio legatura cu barbatul cu care blonda l-a prins in pat.

Mariana Calfa

Vor sa deschida o casa de moda in Romania

Cei doi si-au facut deja planuri de viitor. Atat pe plan profesional, dar si sentimental. Mariana a visat de mica sa-si deschida propria casa de moda si coincidenta a facut ca si Eric sa se traga dintr-o familie de croitori. Asa ca, in curand, visul Marianei va deveni realitate. Ea cu studiile de la Scoala Populara de Arta si Creatie Vestimentara, el cu banii si astfel, cei doi si-au gasit imediat de lucru impreuna, in tara.

Si-a dat seama ca Eric este sufletul ei pereche

Dupa ce s-au despartit, Mariana Calfa si fostul ei iubit strain, Eric, au vorbit in permanenta la telefon. El stia fiecare pe care pictorita o facea si invers. Dupa lungi conversatii, combinate si cu dovezi de iubire, Mariana a ajuns la concluzia ca Eric este barbatul care merita sa imbatraneasca langa ea.

CITESTE SI:

Dezamagire mare pentru Mariana Calfa! A vrut sa vanda castelul cu 5 milioane de euro, dar a primit o suma „derizorie”! Vezi cat

Pacalita la drumul mare! Mariana Calfa a fost fortata sa-si vanda castelul de catre un iubit oportunist!

A.F.

Citește și...