Și-a înscenat răpirea pentru a putea petrece o noapte cu iubitul ei

Autor: A. D.
Publicat: 26/01/2020 | 17:49
Și-a înscenat răpirea pentru a putea petrece o noapte cu iubitul ei

O tânără din Pitești și-a speriat părinții îngrozitor. Fata de 19 ani și-a înscenat răpirea pentru a putea petrece o nopate împreună cu iubitul ei.

Întâmplarea a avut loc sâmbătă după-amiază. De ceva timp tânăra începuse o relație cu un bărbat din Craiova. Din cazua distanței cei doi nu s-au putut întâlni, așa că până acum se mulțumiseră cu a vorbi la telefon și pe rețelele de socializare.

Nu au mi rezistat tentației așa că au pus la cale un plan de a se vedea și a petrece o noapte împreună. Sâmbătă, tânărul din Craiova a mers la Pitești pentru a o lua pe fată. Cei doi au plecat împreună, dar fata nu și-a anunțat părinții.

După ce a lipsit mai multe ore de acasă, mama fetei a început să o sune și să îi trimită mesaje, însă cum nu a primit nici-un răspuns, femeia a intrat în panică și a sunat la 112. Polițiștii au încercat și ei să o contacteze și i-au trimis fetei un mesaj pe telefon.

Când a văzut că situția a devenit destul de gravă, tânăra a încercat să pună la cale un plan prin care să nu fie vinovată de nimic. A inventat o poveste conform căreia a fost răpită de trei bărbați mascați, care au urcat-o într-o mașină și au dus-o la Craiova. După spusele fetei, când a primit mesajul de la polițiști răpitorii s-au speriat și au dus-o înapoi la Pitești, exact pe strada pe care locuia.

Cum s-a terminat povestea cu răpirea?

Polițiștii au interogat-o pe tânără și au reușit să afle adevărul. „La faţa locului au fost trimişi poliţişti, care au găsit-o pe tânără nevătămată. Ea a fost condusă la sediul Secţiei 4 Poliţie Piteşti, unde a recunoscut că afirmaţiile pe care le făcuse nu sunt reale, iar scopul pentru care a susţinut că ar fi fost răpită este ca să ascundă o relaţie de prietenie cu un bărbat din Dolj, pe care îl cunoscuse pe o reţea de socializare. Din verificări s-a stabilit că fata nu a fost victima vreunei infracţiuni, aceasta fiind predată familiei. Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor şi luarea măsurilor legale care se impun”, a scris într-un comunicat IPJ Argeş.

 

Citește și...