Si-a luat Q7 si apartament dupa ce a participat la „Romanii au talent”! Pe ce reteta incredibila a pus mana un fost concurent!

Publicat: 09/12/2015 | 21:18
Si-a luat Q7 si apartament dupa ce a participat la „Romanii au talent”! Pe ce reteta incredibila a pus mana un fost concurent!

Vasilica Godja este un fost concurent de la “Romanii au talent” si, dupa ce a participat la show-ul TV, a dat lovitura. A avut concerte pe banda rulanta si a castigat o gramada de bani.

Ceterasul din Maramures a incantat si publicul, si juriul cand a inceput sa cante la vioara. Dar pe langa talentul la cantat, are si simtul umorului foarte bine dezvoltat. Asa ca a facut un show pe cinste, cantand la vioara din orice pozitie si spunand glume.

vasilica godja

In urma emisiunii “Romanii au talent”, ceterasul a avut parte de mari surprize. Au urmat concerte pe banda rulanta si lumea a inceput sa-l caute din ce in ce mai mult pentru a participa la evenimente private.

vasilica godja

Si-a luat Q7 si apartament

In felul acesta, banii au inceput sa vina pe banda rulanta si, in scurt timp, Vasilica si-a cumparat un apartament de fite intr-o zona exclusivista din Cluj-Napoca. Costul imobilului depaseste 150.000 de euro si este pozitionat langa unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Cluj.

„In urma concursului am avut foarte multe concerte si colaborari. Imediat dupa show mi-am cumparat un Q7 si, de curand, am reusit sa-mi iau si un apartament in Cluj. Urmeaza sa-mi schimb si masina. Vreau una mai puternica.”, a declarat fostul concurent de la “Romanii au talent”.

vasilica godja

Cancan

Clara Ion

Citește și...