Si-a pierdut fiica, dar a dat lovitura in Rusia! Tatal Ralucai Stroescu devine pionul principal al campionatului mondial de fotbal

Publicat: 30/03/2014 | 00:53
Si-a pierdut fiica, dar a dat lovitura in Rusia! Tatal Ralucai Stroescu devine pionul principal al campionatului mondial de fotbal

Tatal tinerei despre care s-a relatat in 2009 ca ar fi murit de epuizare, insa s-a descoperit ca de fapt un diagnostic pus gresit i-a fost fatal, traieste in sfarsit momente de fericire dupa ce a aflat in ce echipa a fost cooptat.

Raluca Stroescu a ajuns pe buzele tutuor romanilor, in 2009, atunci cand moartea ei subita a fost pusa pe seama unui program de munca prea intens, care ar fi epuizat-o. Familia ei nu a fost de acord cu aceste presupuneri si au cerut sa se faca anchete, care sa stabileasca, spun ei, ca fata lor ar fi murit din cauza unui diagnostic pus gresit.

Raluca Stroescu a murit in 2007

Plangerea penala facuta pe numele doctoritei Angela Culeva, care nu si-a dat seama ca Raluca sufera de diabet, si i-a administrat o perfuzie de glucoza dupa ce a vazut-o slabita, nu a fost solutionata nici acum. Parintii tinerei nu si-au gasit linistea nici acum, si sunt dispusi sa mearga pana in panzele albe ca sa faca dreptate.

Raluca Stroescu sursa foto: motanes.ro
Raluca Stroescu sursa foto: motanes.ro

Intre timp, tatal Ralucai, Aurel Stroescu, a gasit, in sfarsit, dupa cinci ani, un motiv de bucurie, datorita profesiei pe care o are. De meserie inginer constructor, barbatul, care lucreaza din 2004 in Moscova, a reusit sa fie cooptat intr-o echipa de super profesionisti care construiesc cei mai mari colosi din lume.

Tatal Ralucai Stroescu lucreaza la un proiect de mare anvergura

Tatal Ralucai construieste palate

Asa se face ca arena care va gazdui Campionatul Mondial de Fotbal, din 2018, va fi ridicata sub egida romanului care este foarte apreciat in strainatate pentru profesionalismul lui. Mai exact, Aurel Petrescu si colegii lui de la o firma din Italia vor proiecta 13 cladiri ca vor deservi ca spatii comerciale in interiorul arenei. Misiunea nu este usoara, insa romanul este convins ca experienta de zece ani pe care o are in Rusia l-a ajutat foarte mult.

Asa va arata Arena Park la finalizarea lucrarilor
Asa va arata Arena Park la finalizarea lucrarilor

“Nevoia te invata. Cand am sosit aici in 1994, nu stiam nici alfabetul chirilic, dar m-am descurcat cu engleza, germana si italiana, care 50% este ca romana. Acum avem o munca colosala, pentru ca este vorba de 13 cladiri cu 8-26 de etaje cu folosinta de birouri, apartamente si hotel”, a spus tatal Ralucai.

Tatal Ralucai Stroescu lucreaza la un proiect de mare anvergura

Acesta nu este insa singurul proiect grandios la care Aurel Stroescu participa. Palatul prezidential din Dushanbe (Tadjikistan) este tot opera lui si a colegilor italieni cu care lucreaza de atatia ani.

Citeste si Tatal Ralucai Stroescu face declaratii sfasietoare: “Fata mea a murit dupa ce i s-a administrat o perfuzie cu glucoza!”

Rasturnare de situatie in cazul romancei care ar fi murit de epuizare! Parintii au gasit doi oameni ce pot face lumina in caz
(Maria Apostol)

Citește și...