Si-au spus „Adio!” dupa 14 ani de casnicie. Anuntul a fost facut astazi: „E oficial. Am divortat”

Publicat: 30/05/2013 | 13:44

Divortul dintre actorii Courtney Cox si David Arquette a fost finalizat marti, dupa ce un judecator american a aprobat despartirea cuplului din punct de vedere legal, punand astfel capat unei casnicii care a durat 14 ani.

Detaliile despre intelegerea de divort la care au ajuns cei doi actori sunt confidentiale. Courtney Cox si David Arquette s-au separat legal pe 31 decembrie 2011, cu aproximativ sase luni inainte de a depune actele de divort.

Cei doi actori si-au anuntat despartirea in octombrie 2010. In acel moment, cele doua vedete au declarat ca sunt hotarate sa o creasca pe fiica lor impreuna si ca au ramas cei mai buni prieteni din lume.

Courtney Cox

Courtney Cox si David Arquette s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei „Scream”, in 1995. Dupa trei ani, ei si-au anuntat logodna si s-au casatorit pe 12 iunie 1999.

Dupa aproape cinci ani de la nunta, pe 13 iunie 2004, s-a nascut fiica lor, Coco Riley Arquette, a carei nasa este Jennifer Aniston, colega de platou a lui Courtney Cox in serialul de televiziune „Prietenii tai/ Friends”.

In timp ce Courtney Cox a avut succes la Hollywood, gratie celor 10 ani in care serialul „Friends” a inregistrat cote ridicate de audienta, iar apoi gratie serialului „Cougar Town”, David Arquette nu a reusit acelasi lucru, neputand sa transforme in capital de imagine succesul comercial al filmelor din seria „Scream” in care a fost distribuit si nici rolul sau din 2001 din drama „The Grey Zone”, care a fost insa apreciat de critici.

David Arquette s-a remarcat recent in sitcomul „My Name Is Earl” si in lungmetrajul de comedie „Conception”.

Courtney Cox si David Arquette au revenit, in aprilie 2012, impreuna pe marile ecrane, odata cu lansarea filmului „Scream 4”, in care si-au reluat rolurile Gale Weathers, respectiv Dwight „Dewey” Riley.

R.N.

banner denise

Citește și...