Şi cu nevasta “furată”, şi cu banii luaţi! Ce a ajuns să facă Dorin Cocoş după ce soţia lui a fugit cu toată averea!

Publicat: 04/09/2015 | 00:15
Şi cu nevasta “furată”, şi cu banii luaţi! Ce a ajuns să facă Dorin Cocoş după ce soţia lui a fugit cu toată averea!

Dorin Cocos are necazuri din ce in ce mai mari. Dupa ce sotia l-a parasit si a ramas si cu o parte din averea lui, omul de afaceri a inceput sa isi vanda proprietatile, din lipsa de lichiditati.

In luna aprilie a acestui an, Dorin Cocos a fost trimis de instanta in arest la domiciliu, dupa ce, in noiembrie 2014, omul de afaceri a fost inchis pentru luare de mita in „Dosarul Microsoft”. Ajuns acasa, Dorin Cocos a avut parte de un alt soc. Sotia sa, Diana Roibu, o stewardesa din Chisinau, in varsta de 26 de ani, cu care s-a insurat in 2013, s-a indragostit de un alt barbat si nu doreste sa se mai intoarca in tara.

 

Dorin Cocos

 

Mai mult, ea a plecat si cu o suma mare de bani, pe care afaceristul o trecute pe numele ei. Se vehiculeaza ca ar fi vorba de milioane de euro. De atunci, omul de afaceri face tot posibilul sa se redreseze si sa isi revina financiar.

 

Incearca sa se salveze de la falimentul total!

 

Dorin Cocos si Diana Roibu si-au unit destinele la doar cateva luni dupa ce s-au cunoscut
Dorin Cocos si Diana Roibu si-au unit destinele la doar cateva luni dupa ce s-au cunoscut

 

Insa, pentru ca a ramas fara lichiditati, Dorin Cocos a fost nevoit sa vanda cateva proprietati, dar si o masina. Chiar si asa, problemele financiare ale acestuia sunt departe de a fi rezolvate: „Cateva afaceri ale lui nu mai merg, au intrat in faliment, pentru ca nu a mai avut cum sa se ocupe de ele. Deja si-a anuntat angajatii ca vor ramane fara loc de munca. A vandut si doua apartamente, o masina. Nu stiu daca vrea sa scape de ele sau pur si simplu nu mai are lichiditati. Este foarte suparat, a ramas fara o parte dintre cei pe care i-a considerat prieteni. Nu se astepta sa aiba o cadere atat de abrupta. E cu nervii la pamant, insa, incearca sa isi pastreze calmul si sa se redreseze”, a declarat un apropiat al omului de afaceri, pentru CANCAN.ro.

 

dorin Cocos

 

 

CITESTE SI:

Motivul pentru care Dorin Cocos nu vrea sa divorteze de Diana! Sotia afaceristului a “fugit” din tara si deja ar fi gravida!

Parasit de sotie pentru un barbat mai tanar, Dorin Cocos vrea sa se razbune! Vezi ce pune la cale omul de afaceri!


Sufera dupa sotia lui!

 

Dorin Cocos

 

CANCAN.ro a aflat ca milionarul nu are de gand sa ii redea liberarea sotiei sale, Diana Roibu. Insa, in spatele acestei povesti este vorba de ceva mai mult decat un barbat ranit si gelos: „Dorin sufera foarte mult, nu se astepta la o asemenea tradare. Multi dintre cei care jurau ca ii sunt prieteni adevarati, acum nici nu il mai baga in seama. Insa, ca propria ta sotie sa te lase la greu si sa mai ramana si cu o parte din banii tai, chiar este crunt. Se zvoneste ca Diana ar fi deja insarcinata cu iubitul ei”, a declarat un apropiat al omului de afaceri, pentru CANCAN.ro.

 

C.B