Și înșelat, și cu banii luați. Brigitte i-a dat „fatala” lui Cornel Oană. Cum l-a umilit după ce l-a ”tradus” cu Florin Pastramă

Publicat: 12/04/2019 | 09:10
Și înșelat, și cu banii luați. Brigitte i-a dat „fatala” lui Cornel Oană. Cum l-a umilit după ce l-a ”tradus” cu Florin Pastramă

Și înșelat, și cu banii luați. Așa ar putea fi descris Cornel Oană în urma despărțirii de Brigitte Năstase. Atunci când se iubeau cu patimă, Brigitte l-a preluat pe Cornel Oană și ca asociat în businessul ei cu haine. Dar, după despărțire, Cornel a fost, bineînțeles, exclus. 

După o misiune pe care a avut-o în afara fermei împreună cu celelalte concurente, Brigitte Năstase i-a declarat dragostea lui Florin Pastramă și i-a promis ca va fi alături de acesta până la final: “Doamne, te iubesc. Vreau să înving alături de tine”. Totul s-a întâmplat în timp ce stăteau în pat îmbrățișați și se sărutau.

Aflată la testimoniale, bruneta a fost sinceră în legătură cu sentimentele pe care le are pentru Florin Pastramă. “Când ne-am întors în fermă, de la piscină, m-am uitat să văd dacă Florin este acolo. Îl căutam. Mi-am dat seama că m-am îndrăgostit”, a spus antreprenoarea în timpul show-ului “Ferma” 2019.

În consecință, Florin Pastramă se implică, acum, și în afacerea Brigittei. Frumoasa  Brigitte vrea să îl pună şef la magazinul de haine chiar pe actualul iubit, Florin Pastramă. Cei doi au fost în Italia și au adus articole de brand pentru aprovizionare, informează click.ro. Ruptura dintre Brigitte Năstase (42 de ani) și logodnicul ei Corneliu Oană (34 de ani) a vizat toate planurile. Cei doi au pus punct şi vieţii amoroase, dar şi colaborării profesionale. Este vorba despre afacerea cu magazinul cu haine de firmă pe care fosta soție a lui Ilie Năstase îl deţine într-un mall din Nordul Bucureştiului.

Citește și: CREAM A ”MĂTURAT PE JOS” CU BRIGITTE! AVEM DECLARAȚIILE CARE DINAMITEAZĂ SHOWBIZUL

Brigitte Năstase și Florin Pastramă împart utilul și… plăcutul

”Mie nu-mi este rușine cu absolut nimic”

În vârstă de 42 de ani, Brigitte Năstase a început să muncească dinainte să își serbeze majoratul. Într-un interviu, vedeta a dezvăluit că, pe când avea 16 ani ea a început să lucreze și chiar a făcut curățenie în case și nu îi este rușine să recunoască asta. Mai mult, ea a dat și meditații la limba română, matematică și germană.
“Eu am muncit și muncesc. Umblu foarte mult să aduc marfă la magazin. Stau și până la 4 dimineața și muncesc. Mie îmi e frică doar de Dumnezeu. Eu muncesc de la 16 ani. Am făcut meditații și am făcut și curățenie în case. Dădeam meditații la 2 copii la matematică, română și germană. Mie nu-mi este rușine cu absolut nimic. Sunt o femeie independentă căreia îi place să muncească”, a declarat Brigitte Năstase, relatează VIVA!.
În tinerețe, Brigitte era unul dintre cele mai cunoscute manechine din Banat și a câștigat concursul “Top Model România”. Totodată, a prins finala de la “Top Model of the World”, fiind una dintre cele 10 finaliste. Acest rezultat, la care s-a adăugat titlul de Miss Personalitate la Miss România în 1995, i-a adus vedetei o mulţime de oferte pentru contracte ca fotomodel şi manechin în Europa Occidentală. După ce a onorat câteva dintre acestea, frumoasa timişoreancă a revenit în România ca să lucreze la o reclamă la nivel naţional pentru o cunoscută firmă de electronice şi pentru a participa la o serie de prezentări de modă pentru creatori celebri de la noi din ţară.
Citește și...