Și-a ucis soția cu o cratiță luată de pe aragaz, plină cu apă și mazăre. Motivul este absolut incredibil

Publicat: 15/05/2018 | 09:09

Andrew McIntosh (54 de ani) este acuzat că și-a ucis soția, Patricia, cu o cratiță pentru că femeia ar fi refuzat să scadă din prețul de vânzare al casei în care au locuit până să se despartă. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunarAceasta a fost găsită moartă în bucătăria vilei în valoare de 300.000 de lire steline, în Knightcote, Warkwickshire.

Bărbatul, care este pilot al unei companii aeriene, neagă faptul că și-ar fi ucis soția. Procesul a început, marți, la Curtea de Justiție din Warwick. Andrew McIntosh este acuzat de procurori că și-a omorât soția ca urmare unui acces de “furie și frustrare”.

Femeia a fost găsită fără suflare într-o baltă de sânge. A suferit mai multe leziune faciale. Bărbatul a fost arestat jumătate de oră mai târziu, în luna noiembrie, după ce a fost oprit de poliție, la 18 mile distanță de Rugby.

McIntosh a recunoscut că și-a agresat soția când aceasta l-a anunțat că nu este de acord să scadă din prețul de vânzare al proprietății. “A luat o cratiță de pe aragaz, plină cu mazăre și apă și și-a lovit soția”, notează procurorii. Este de așteptat ca procesul să dureze două săptămâni.

Citește și...