Silvia Chifiriuc s-a întors pe băncile școlii! Ce vrea să devină soția lui Petre Roman

Publicat: 08/11/2018 | 08:39

Silvia Roman, fostă Chifiriuc, a abandonat carieră muzicală! Ea este mamă și soție de 9 ani, iar recent s-a întors și pe băncile școlii. Vedeta a reușit să termine facultatea pe care o abandonase. Ea și-a luat licența, a urmat cursuri de master iar acum, la 46 de ani, face un doctorat.

Silvia nu a mai urcat pe scenă de foarte mulți ani! A făcut-o doar într-un caz special, așa cum a fost tributul muzical adus la începutul anului prietenei sale, regretata Mădălina Manole. Acum,. soția lui Petre Roman se concentrează pe educația ei. Bruneta a absolvit Facultatea de Arte, secția Canto a Universității Ovidius. Acum, ea face doctoratul la distanță, făcând naveda la Constanța, potrivit libertatea.ro.

Silvia Chifiriuc și Oltița Chirilă au fost pritene o viață întreagă. Ea și regretata comună au și ceva în comun, pe Jean Constantin, fostul iubit al soției lui Roman și partenerul de scenă al Oltiței. Vestea morții bunei sale prietene a șocat-o pe Silvia. Ea s-a implicat weekendul trecut în organizarea parastasului de 40 de zile pentru buna sa prietenă. Soția fostului premier Petre Roman vrea să ducă mai departe numele prietenei sale și s-a gândit să organizeze un festival care să-i paorte numele.

Cum l-a anunțat Silvia Chifiriuc pe Petre Roman că este însărcinată

Petre Roman pe Silvia Chifiriuc  sunt cei mai fericiți părinți! În anul 2009, bruneta devenea soția fostului premier al României. Fructul dragostei lor este un băiețel, pe nume Petrus (9 ani). Silvia a devenit mamă la o vârstă mai înaintată, dar nu regretă niciun moment. Soția lui Petre Roman a povestit momentul în care l-a anunțat că este însărcinată.

„Eram în drum spre Sinaia. I-am spus: Petre, o să am un copil cu tine!”, a povestit Silvia Chifiriuc, la „Vorbește Lumea”. Petre Roman a fost extrem de fericit să devină tată de băiat. Soția lui și-a dorit nespus de mult să devină mamă și în trecut, dar nu a fost să fie. Silvia a trecut prin multe episioade dureroase, în relațiile anterioare. Petre Roman a mai fost căsătorit cu Mioara Roman, iar din mariajul lor a rezultat Oana Roman.

 

Citește și...