Silvia de la ”Bravo, ai stil!”, șpriț până la 4 dimineața cu nepoata premierului

Publicat: 06/06/2018 | 23:29

Silvia Ioana Popescu, devenită celebră grație emisiunii ”Bravo, ai stil!”, a făcut un șpriț „corect”, până la 4 dimineața, alături de Calina Roman, nepoata lui Petre Roman. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile. Cele două fete au atras toate privirile datorită mișcărilor pe care le-au făcut pe ringul de dans. (Promotiile zilei la monitoare)

Când apare în public, nepoata lui Petre Roman, fostul premier al României, este o prezență care monopolizează adesea atenția. Este foarte pasionată de modă, însă de data aceasta nu a impresionat cu ținuta pe care a ales-o. Ci prin felul în care a ales să se distreze. Calina s-a simțit de minune la NUBA, unul dintre cele mai selecte cluburi de noapte din Capitală. (Reduceri mari la jocuri PC)

Nu a venit singură în club, ci alături de o bună prietenă, Silvia de la ”Bravo, ai stil!”.  Îmbrăcate elegant și, în același timp, sexy, cele două fete au început petrecerea cu o tărie. Mai exact, vodcă. Licoare care le-a dat curaj să se miște ca adevărate profesioniste pe ringul de dans, așa cum se poate observa din imaginile obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.  (VEZI AICI: NEPOATA LUI PETRE ROMAN A AJUNS ANOREXICĂ! PICIOARELE CALINEI SUNT SCHELETICE)

Calina și Silvia s-au distrat din plin pe muzica de la NUBA și au fost tot timpul cu zâmbetul pe buze. Din păcate, a venit dimineața și au fost nevoite să se retragă spre propriile locuințe. În jurul orei 4, au plecat din club pentru odihna binemeritată.

Calina Roman, relație specială cu mama ei

Calina Roman a mărturisit că are o relație specială cu mama ei. Catinca Roman este pentru ea mai mult o prietenă.

„Când am orice fel de problemă cu mama vorbesc. Cred că problemele mi le creez eu singură…. problema cu instagramul, cu băieţii, sunt situaţii şi situaţii… Am studiat muzica opt ani de zile. Mama este un exemplu, este un om foarte bun, prea bun. E mama şi îmi place totul la ea”, a povestit Calina Roman. (NU RATA: IMAGINILE VERII LA MAMAIA. NEPOATA PREMIERULUI E… PERICULOS DE BUNĂ!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)