Silvio Berlusconi, externat după ce a fost internat cu Covid-19

Publicat: 14/09/2020 | 16:21
Silvio Berlusconi, externat după ce a fost internat cu Covid-19

Silvio Berlusconi a fost externat în această dimineață. Fostul premier a fost bolnav de Covid-19 și a stat aproape două săptămâni internat.

Politicianul a ajuns pe 3 septembrie la Spitalul San Raffaele din Milano, din cauza unei infecții pulmonare grave cauzate de coronavirus. 

Azi, fostul premier italian a ieșit din spital și a vorbit puțin cu jurnaliștii aflați acolo. 

„A fost o încercare grea, însă graţie cerului şi medicilor de la San Raffaele, am trecut peste ea. A fost poate cea mai dificilă încercare a vieţii mele. În orice caz, pot să spun cu mândrie că am scăpat şi de data asta. Primele trei zile au fost foarte grele. COVID-19 este o boală gravă şi extrem de periculoasă. Le mulţumesc tuturor celor care mi-au fost aproape”, a zis Berlusconi.

Politicianul ar ar urma să mai stea în izolare acasă până când se va recupera complet în urma infectării cu coronavirus, scrie presa italiană.

Berlusconi are aproape 84 de ani

Silvio Berlusconi, care pe 29 septembrie împlineşte 84 de ani, a fost internat în salonul pe care de obicei îl ocupă în acel spital.

Berlusconi a anunţat pe 3 septembrie că are Covid-19, iar după aceea și doi dintre copiii săi, Barbara și Luigi, dar și iubita sa, Marta Fascina, au fost testați pozitiv pentru infecția cu coronavirus. 

Foto: Shutterstock