Acasă » Știri » Simona Filip, fosta stripteuză care a fost condamnată la închisoare, dezvăluiri incendiare. Cum l-a lăsat pe bătrânul italian fără 1 milion de euro

Simona Filip, fosta stripteuză care a fost condamnată la închisoare, dezvăluiri incendiare. Cum l-a lăsat pe bătrânul italian fără 1 milion de euro

De: Alina Drăgan 07/12/2023 | 12:28
Simona Filip, fosta stripteuză care a fost condamnată la închisoare, dezvăluiri incendiare. Cum l-a lăsat pe bătrânul italian fără 1 milion de euro

După ce a fost condamnată la 5 ani de închisoare, Simona Filip face dezvăluiri incendiare. Fosta stripteuză spune că a fost condamnată pe nedrept și că este o victimă a Justiției. Mai mult, aceasta îi acuză pe magistrați că nu au ținut cont de probele pe care le-a depus la dosar. Acum, Simona Filip a dezvăluit întreaga poveste și a vorbit despre italianul pe care l-a escrocat. Aceasta susține că în spatele bătrânului se află, de fapt, altcineva. 

Simona Filip a fost condamnată de o instanță din România, după ce ar fi escrocat un bătrân italian cu o sumă considerabilă de bani. Acum, femeia rupe tăcerea și dezvăluie întreaga poveste. Aceasta a vorbit despre relația pe care a avut-o cu italianul Francesco Thiella și despre întreaga încurcătură cu apartamentul din Milano, pe care l-ar fi vândut pentru suma de 1 milion de euro.

(CITEȘTE ȘI: CUM L-A „SCUTURAT” DE 1 MILION € FOSTA STRIPTEUZĂ SIMONA FILIP PE UN BOGĂTAȘ DE 70 DE ANI DIN ITALIA. INJECȚII, PASTILE ȘI… JACKPOT: APARTAMENT LA MILANO!)

Simona Filip, căsătorie nefastă cu un interlop

Pentru a înțelege povestea Simonei Filip (36 de ani) trebuie să ne întoarcem în timp, pe vremea când aceasta avea 18 ani. După ce a terminat liceul, s-a căsătorit cu un interlop din Târgu Jiu, despre care nu știa prea multe. Deși intrase la facultate și se visa avocat, din dragoste, Simona a decis să renunțe la visurile ei și să plece cu soțul în Italia. Acolo, aceasta știa că va munci ca femeie de serviciu, însă realitatea a fost alta.

Soțul interlop, Marius Șelaru, ar fi avut legături cu un proxenet italian, cunoscut drept Pino, și voia să o pună pe Simona să lucreze într-un bordel. Însă, femeia nu a vrut să audă de asta, dar în cele din urmă a acceptat să lucreze în cluburi ca dansatoare erotică. Job-ul i-a adus bani frumoși și a făcut-o să îl cunoască pe italianul Francesco Thiella.

„Marius mi-a spus că o să merg într-un loc în care vor fi și alte fete. Acolo o să întrețin relații sexuale cu diferiți bărbați, iar după ce o să strângem suficienți bani, o să ne cumpărăm o căsuță a noastră. (n. r. nu a acceptat).

Ajunsesem să câștig și 30.000 de euro pe lună (n.r. ca dansatoare erotică), dar fostul soț îmi lua toți banii și obișnuia să mă bată cu bestialitate atunci când nu încasam suficient de mult pentru pretențiile lui”, a declarat Simona Filip, potrivit gandul.ro. 

Simona Filip, cadou de 1 milion de euro

Așa cum spuneam, Simona Filip l-a cunoscut pe italian în anul 2015, în clubul din Milano în care dansa. La acea vreme, Francesco Thiella avea 71 de ani și era un client fidel al localurilor de acest gen. Bărbatul și Simona s-au împrietenit, după ce și-au povestit unul altuia viața, iar timp de trei săptămâni a vizita-o în fiecare zi la club.

Cei doi au ajuns să aibă o legătură destul de strânsă, însă relația era una platonică. Chiar și așa, bătrânul ajunsese să îi trimită sume mari de bani, iar ulterior i-ar fi spus că deține un apartament de lux în Milano și că nu are cui să îl lase moștenire. Mai apoi, cu titlul de cadou de ziua ei, bărbatul a mers la notar și i-a dat drept de uzufruct pentru locuința respectivă.

Acesta a fost momentul în care, Simona Filip a aflat că bărbatul apucase deja să-i dea casa unei alte românce, Iulia Drăgan. Acesta era din Galați, practica prostituția și s-a ales cu apartamentul în anul 2013. Povestea merge mai departe și bătrânul ar fi încercat să recupereze casa de la româncă. Însă, în timpul procesului, acesta i-a falsificat semnătura Iuliei Drăgan, fapt ce i-a dat acesteia șansă să facă o reclamație.

În acest context, italianul i-ar fi cerut Simonei Filip să renunțe la dreptul uzufruct, însă ea a refuzat. Văzând asta, Francesco Thiella s-a adresat autorităților din țara sa, dar, ar fi fost refuzat pe motiv că nu s-ar fi constatat niciun fel de infracțiune.

Soțul interlop și italianul s-au aliat

După ce a văzut că în Italia nu poate să facă nimic, Francesco Thiella ar fi luat legătura cu fostul soț al Simonei, interlopul din Târgu Jiu. Astfel, cei doi au ajuns să facă echipă împotriva fostei dansatoare. Iar de aici până la șantaj nu a mai trecut mult timp. Femeia spune că Marius Șelaru i-a cerut 400.000 de euro pentru a o scăpa de probleme, amenințând că în caz contrar o să aibă grijă să fie condamnată.

„Fostul meu soț a început să-l manipuleze pe italian și l-a convins să înceapă o acțiune împotriva mea pe teritoriul României. Marius Șelaru m-a amenințat prin interpuși că, dacă nu-i dau lui 400.000 de euro, voi fi condamnată la Târgu Jiu. În același timp, am fost amenințată de membri ai lumii interlope din oraș, prieteni, care l-au însoțit pe Francesco Thiella la fiecare termen al procesului”, a mai declarat Simona Filip.

Din acest punct Simona spune că nu a mai avut scăpare și a devenit o victimă a Justiției. Fosta stripteuză susține că magistrații nu i-au luat în seamă probele depuse la dosar și au condamnat-o pe nedrept.

„Am fost condamnată la 5 ani de închisoare și pusă să plătesc 700.000 de euro, pe nedrept. Nu mi s-a luat în considerare nicio probă și am fost acuzată că am vândut un apartament care era de drept al meu și al Iuliei Drăgan, în condițiile în care domnul Thiella renunțase la această locuință, în favoarea noastră, cu doi înainte ca imobilul pus în discuție să fie înstrăinat.”, a mai spus Simona Filip.

(VEZI ȘI: DECIZIE FĂRĂ PRECEDENT! UN ITALIAN A FOST CONDAMNAT LA ÎNCHISOARE DUPĂ CE A ÎNJURAT O ROMÂNCĂ)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune și activează în presa online de patru ani. În prezent este redactor al publicației CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. Absolventă a Facultății de Comunicare citeste mai mult
Parteneri
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
Au făcut spectacol în valurile mării! Laurette, Andra sau Alexandra Stan nu au ţinut cont că sunt în public
Au făcut spectacol în valurile mării! Laurette, Andra sau Alexandra Stan nu au ţinut cont...
Diferența neașteptată de vârstă dintre Mircea Badea și Carmen Brumă! Cu câți ani este mai mare prezentatorul TV
Diferența neașteptată de vârstă dintre Mircea Badea și Carmen Brumă! Cu câți ani este mai...
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă:
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune...
Cazul adolescentului care a murit după ce a făcut baie la o piscină. Ce probleme au descoperit autoritățile
Cazul adolescentului care a murit după ce a făcut baie la o piscină. Ce probleme...
Viktor Orban, „oracolul” de la Băile Tușnad. Presa ungară enumeră predicțiile lui de la Universitatea de Vară, care s-au adeverit
Viktor Orban, „oracolul” de la Băile Tușnad. Presa ungară enumeră predicțiile lui de la Universitatea...
Ce înseamnă P-R-N-D-S-B la cutia automată? Ce pățești dacă oprești motorul în Drive?
Ce înseamnă P-R-N-D-S-B la cutia automată? Ce pățești dacă oprești motorul în Drive?
Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată
Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut...
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”
Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă:
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut...
De ce vin turişti din China, Coreea sau Australia să înveţe limba română. Cursul costă 750 de euro
De ce vin turişti din China, Coreea sau Australia să înveţe limba română. Cursul costă...
BANCUL ZILEI. Bubulina în noaptea nunții: - Bulă, te rog să fii tandru cu mine!
BANCUL ZILEI. Bubulina în noaptea nunții: - Bulă, te rog să fii tandru cu mine!
Ofertă eMag: Televizor LED cu Android la preț avantajos. Cinema la tine acasă
Ofertă eMag: Televizor LED cu Android la preț avantajos. Cinema la tine acasă
Descoperire SUMBRĂ despre COPIII din familiile care se MUTĂ DES
Descoperire SUMBRĂ despre COPIII din familiile care se MUTĂ DES
Wow! Cine este și cum arată iubita lui Marcel de la Insula Iubirii. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Wow! Cine este și cum arată iubita lui Marcel de la Insula Iubirii. Nimeni nu...
Sâmbătă, 27 iulie 2024, de la ora 7, patru zodii trec într-o nouă etapă a vieții. Belșug și bucurie pentru ele, din plin
Sâmbătă, 27 iulie 2024, de la ora 7, patru zodii trec într-o nouă etapă a...
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la...
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din...
E cutremur! Despărțire șoc în showbiz. Și-au spus adio după un an de la nuntă: Ne pregătim pentru divorț!
E cutremur! Despărțire șoc în showbiz. Și-au spus adio după un an de la nuntă:...
Cum te poți bucura de gaming la rezoluție 4K?
Cum te poți bucura de gaming la rezoluție 4K?
Actorii intră în grevă din cauza ameninţării inteligenţei artificiale din jocurile video
Actorii intră în grevă din cauza ameninţării inteligenţei artificiale din jocurile video
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Cum arată Celine Dion ACUM după boala incurabilă de care suferă? Cântăreața va concerta pe scena Jocurilor Olimpice de la PARIS
Cum arată Celine Dion ACUM după boala incurabilă de care suferă? Cântăreața va concerta pe...
Imagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena
Imagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe...
Gabriela Cristea și familia, situație neplăcută la finalul vacanței. Ce i s-a întâmplat prezentatoarei în aeroport
Gabriela Cristea și familia, situație neplăcută la finalul vacanței. Ce i s-a întâmplat prezentatoarei în...
De ce a murit, de fapt, Sorin Nazîru după ce a făcut o banală baie într-o piscină? Sportivul ar fi mers la spital cu două zile înainte să se stingă din viață pentru a cere ajutor
De ce a murit, de fapt, Sorin Nazîru după ce a făcut o banală baie...
Domnitorul român care a fost căsătorit cu propria mătușă. A avut 4 soții de-a lungul vieții
Domnitorul român care a fost căsătorit cu propria mătușă. A avut 4 soții de-a lungul...
Ce a pățit un român care a traversat noaptea Bulgaria pentru a ajunge în vacanță în Turcia. Coșmar la ora 03.00: “Au ieșit două mașini, ne-au urmărit 10 km, ne depășeau și puneau frână bruscă”
Ce a pățit un român care a traversat noaptea Bulgaria pentru a ajunge în vacanță...
×