Simona Gherghe, declarații tranșante după ce a fost criticată pentru cum își îngrijește copiii

Publicat: 13/11/2019 | 13:14

Simona Gherghe a fost criticată dur de câteva mame, după ce a făcut publică o poză cu fiul său care a început diversificarea în urmă cu două zile. După ce le-a oferit explicații la postarea sa, fosta prezentatoare de la “Acces Direct” a făcut declarații tranșante astăzi, când a urcat un video pe contul său oficial de Facebook.

Citește și: Mara Bănică a trăit o experiență cumplită și a depus plângere la poliție! Mărturii făcute la “Acces Direct”: “E foarte grav”

Simona Gherghe, declarații tranșante după ce a fost criticată pentru cum își îngrijește copiii

Mamă de fată și băiat, Simona Gherghe a fost criticată pentru că i-a oferit băiețelului ei supă dintr-un castron de plastic… însă, nu unul normal… pentru că recipientul a fost fabricat special pentru a fi utilizat de catre copii. “Două vorbe despre diversificarea lui Vlad și despre mamele «atotștiutoare»…😊👶” este descrierea pusă de vedetă la înregistrarea făcută publică.

Citește și: Simona Gherghe, nostalgică: ”Nu-mi dau voie cărțile astea de…!” La ce visează vedeta…

“(…). M-au surprins în mod neplăcut două comentarii ale unor mame. Una care m-a criticat pentru faptul că, vezi Doamne, nu-i dau copilului mâncare dintr-un bol de bambus și folosesc plastic – (…)… sunt produsele acelea pentru copii special, știți de ce se folosesc: copiii mai aruncă cu bolul și na, să nu se spargă, n-are nicio importanță. Și m-a făcut nedocumentată, că am rămas în urmă… I-am explicat: «Da, sunt în urmă, asta e, îmi asum deciziile pe care le fac».

Dar cred că mai tare decât asta m-a supărat al doilea comentariu din partea unei mame, care mi-a spus că nu știu nimic, că nu citesc, pentru că îi dau copilului să mănânce pasat. Și că nu-i dau cu furculița, că nu i-am strivit mâncarea cu furculița. Bun, hai să lămuresc un lucru! Vlad era în prima lui zi de diversificare. Știți foarte bine, că în prima zi de diversificare, copilul gustă… ia două – trei lingurițe, dacă le ia. Nici vorbă de mâncat, cât să simtă pe limbă o altă textură și un alt gust. I-am explicat fetei lucrul acesta, n-a contat, creștea așa… gradul de agresivitate. I-am spus apoi că mă consider o mamă informată și că eu fac ce cred eu că e mai bine pentru copilul meu. «Ah, că este depășită mentalitatea asta!» – cu o mamă trebuie să facă ce e mai bine pentru copilul ei. Dar vreau să îi spun că mama este cea care îl cunoaște cel mai bine pe copil, copiii sunt foarte diferiți, e normal să fie așa, și noi suntem diferiți – asta este frumusețea speciei umane. Știi personalitatea copilului și îți dai seama cam ce i s-ar potrivi. Și ultimul argument a fost: «Este o alegerea pe care am făcut-o împreună cu medicul pediatru». Un medic tânăr, un medic documentat în care am foarte mare încredere și îi urmez schema de diversificare. Ah, că: «Nu sunt buni nici pediatri! Că nici ei nu sunt documentați, că…». Mă rog, știți, genul ăla de persoană care se pricepe la tot, nimeni nu face bine, ele, mamele alea care dețin controlul absolut și adevărul suprem.

Vreau să spun că eu nu îmi permit să dau sfaturi nimănui. Fac cum cred mai bine, mă documentez, dar în orice decizie, mă sfătuiesc cu medicul pediatru, că așa mi se pare normal. (…). Le doresc cumpătare, sănătate și să le fie bine și… un pic mai multă modestie nu ar strica. (…)”, a spus Simona Gherghe în live-ul pe care l-a făcut astăzi pe pagina sa oficială pe Facebook.

Doua vorbe despre diversificarea lui Vlad si despre mamele “atotstiutoare”…😊👶

Publicată de Simona Gherghe pe Miercuri, 13 noiembrie 2019

Citește și...