Simona Gherghe e în culmea fericirii! Ce a făcut fiica ei, Ana: ”Abia aștept!” VIDEO

Publicat: 10/02/2020 | 16:53

Simona Gherghe a plecat la schi, alături de Răzvam Săndulescu, soțul ei, dar și de fiica lor, Ana, care a luat, de altfel, prima lecție pe pârtie. A durat 10 minute, iar Simona a fost entuziasmată și abia așteaptă, după cum spune, să facă partidă de schi cu Ana.

Copila de doi ani și jumătate i-a transmis, însă, că mai trebuie să aștepte un an, atunci când va fi pregătită pentru a schia pe pârtie. (CITEȘTE ȘI: SIMONA GHERGHE, CRITICATĂ DUR DE FANI: ”MI-A SPUS CĂ NU ȘTIU NIMIC, CĂ NU CITESC”)

”Am dus-o pe Ana la schi. E încă mică, are 2 ani și 8 luni, dar am zis să încercăm. Prima ei lecție a durat 10 minute! 😀 I-a plăcut în clăpari, pe pârtie, sus în Postăvaru, dar de schiat a zis că “la anul”! 😂 Oricum, a fost o zi superbă… Iar eu abia aștept s-o am parteneră la schi”, a scris Simona, pe pagina de socializare, în dreptul fotografiilor de pe pârtie.

Publicată de Simona Gherghe pe Luni, 10 februarie 2020

Simona Gherghe și-a creștinat băiețelul

Simona Gherghe și-a creștinat băiețelul, luna trecută. Evenimentul a fost unul discret la care au participat apropiații cuplului. (VEZI AICI: SIMONA GHERGHE A RĂBUFNIT: “SUNT FRUSTRATĂ ȘI OBOSITĂ! NU E OK SĂ MĂ SIMT AȘA DE SĂRBĂTORI” MOTIVUL ARE LEGĂTURĂ CU…)

Micuțul Vlad Ioan, în vârstă de opt luni, a fost botezat la biserica din Corbeanca. La aceeași biserică a fost botezată și sora lui, Ana Georgia. Pe parcursul ceremoniei Simona Gherghe a fost însoțită în permanență de soțul ei și de fetița lor. (NU RATA: SIMONA GHERGHE A TREMURAT LA PARIS! ”SUNT CONVINSĂ CĂ NOAPTEA TRECUTĂ A FOST UNA DIFICILĂ…”)

Nașul de botez al lui Vlad Ioan este un un prieten de familie. Acesta a fost asistat și îndrumat pe tot parcursul ceremoniei de nașii Anei Georgia, Ionela Năstase și Vlad Petreanu. La eveniment au fost prezente și câteva vedete, printre care Daniel Buzdugan, Gabrilea Firea, Florentin Pandele și Mirela Vaida, care a susținut și un moment artistic pentru invitați.

Citește și...