Simona Gherghe e în culmea fericirii. Fosta prezentatoare de la Antena 1 a împărtășit vestea fanilor

Publicat: 10/11/2019 | 11:37
Simona Gherghe e în culmea fericirii. Fosta prezentatoare de la Antena 1 a împărtășit vestea fanilor

Simona Gherghe este în culmea fericirii, fiindcă ieri a fost o zi mare în viața familiei. Bineînțeles, vedeta a ținut să își împartă bucuria cu toți admiratorii săi din mediul online. 

Băiețelul Simonei a împlinit, pe 9 noiembrie, 6 luni de când a venit pe lume, iar fericita mămică a afișat un zâmbet care spune totul despre starea ei de bine. O dimineață mai mult decât perfectă, asezonată și cu muzica The Beatles.

”Îmi beau cafeaua cu domnul acesta de fix 6 luni! ?❤️ PS. Ascultăm The Beatles, ca dimineața să fie mai mult decât perfectă! ?”, a scris Simona Gherghe pe Instagram.

Simona Gherghe și ”domnul de 6 luni”

Cu zi înainte de aniversarea micuțului, Simona Gherghe a mai transmis un mesaj: ”Mi se pare un eveniment important. Mâine, pe 9 Vlăduț face șase luni, așa că începem diversificarea! Acum mă duc să cumpăr aparatul acela minune pe care l-am folosit și la Ana, care prepară legumele la abur. Începem! Ce s-a schimbat față de acum doi ani, ei bine, sunt mult mai relaxată. N-o să mai aștept câte trei zile pentru fiecare legumă pe care o introduc. Nu cred că vor fi probleme. Și cred că o să fie un mare mâncăcios! Îl văd cum se uită la noi când mâncăm”, a spus Simona Gherghe.

”Trebuie să schimb ceva în plan profesional…”

Fosta prezentatoare de la ”Acces Direct” a lămurit în cele din urmă motivul pentru care nu și-a mai dorit să se întoarcă la cârma emisiunii după ce a născut pentru a doua oară.

Pentru că am simțit că, după aproape 9 ani, trebuie să schimb ceva în plan profesional. Cumva, lucrurile astea se întâmplă ciclic. Când am preluat emisiunea, în 2010, eram după aproape 9 ani de știri. Acum, am simțit că am obosit. Nu e un format comod. Emoțional, m-a consumat foarte tare. Și am decis să mă retrag, ca să las loc pentru ceva mai bun în viața mea.
În ultimii ani, am tot avut oferte, dar le-am declinat. Nu sunt genul de om care să se tot mute dintr-o parte în alta. Eu mă simt bine la Antena 1. Sunt aici de aproape 18 ani și, dacă aveam vreun motiv să plec, plecam. Faptul că încă sunt aici arată că mă simt bine cu ceea ce am”, a declarat Simona pentru viva.ro.
Citește și...