Simona Gherghe l-a taxat dur pe Daniel Ionașcu, după ce avocatul a răbufnit în fața unei femei care se prostituează: “Sunt dezamăgită, nu vreau să vă mai aud cu biserica”

Publicat: 30/05/2018 | 18:44

Tensiuni și cuvinte nepotrivite în cadrul ediției de astăzi de la “Acces Direct”! Simona Gherghe a luat foc și nu a stat pe gânduri când a auzit ce vorbe i-a adresat colegul său, avocatul Daniel Ionașcu, unei femei despre care au aflat că se prostituează. Prezentatoarea TV l-a pus la punct imediat, însă celebrul avocat a fost de neclintit când voia să își exprime părerea în legătură cu invitata din platou, despre care inițial s-a spus că era ținută în lanțurile prostituției de soțul său. „Mă bătea, a durat 14 ani chinul”, a declarat la un moment dat femeia. (Console si accesorii gaming)

În cadrul interviului, invitata din Curtea de Argeș a povestit problemele pe care le avea cu soțul său, despre care a susținut că a bătut-o cu bestialitate şi a forţat-o să se prostitueze. La un moment dat însă, ea a dezvăluit că a început să întrețină relații sexuale pentru bani de la vârsta de 15 ani și că mai face acest lucru uneori în prezent. Aceste declarații l-au făcut pe Daniel Ionașcu să își exprime părerea sinceră despre invitata aflată în platoul de la “Acces Direct” , fără să țină cont că e filmat, iar totul e transmis în direct.

“Eu simt o repulsie foarte mare pentru dumneavoastră (…). Realmente, asta e părerea mea.”, a reacționat avocatul Daniel Ionașcu în cadrul emisiunii “Acces Direct”.

“Domnule avocat, nu trebuie să priviţi aşa lucrurile. Cu toţii suntem oameni. Nu trebui să aveţi repulsie pentru nimeni, nu suntem cu nimic superiori doar pentru că am avut noroc să ne naştem într-o familie bună, care să ne îndrume bine. Doamna nu a avut noroc. Suntem atât de diferiţi, nimeni nu are dreptul să judece pe altul. Nu este un model, este a nu ştiu câta oară când îmi răstălmăciţi cuvintele şi încep să mă supăr. V-am atras atenţia că nu este în regulă să spuneţi că simţiţi repulsie. Înseamnă că aveţi dumneavoastră o problemă şi să nu vă mai aud cu credinţa. Un om care reprezintă Biserica Ortodoxă spune despre alt om că simte repulsie îmi pare rău, domnule avocat, dar sunt dezamăgită. E urât ce faceţi că îmi răstălmăciţi cuvintele, eu nu am spus de femeia aceasta că este un model. (…). Părerea mea e că nu e normal să avem repulsie față de cineva, de exemplu, eu am învățat să fiu tolerantă”, a afirmat Simona Gherghe.

Citește și: Simona Gherghe a plecat de urgență de la un eveniment monden. Totul a avut legătura cu fiica sa, Ana Georgia. “Din a treia zi de viață…”

Andreea Cristea este mama a trei copii, însă doar fetița de opt ani trăiește alături de ea și soțul său, ceilalți doi sunt în grija statului. Femeia de 30 de ani a renunţat la cea mai veche meserie din lume şi s-a angajat la o fabrică, iar acum vrea să divorțeze de soțul ei.

“Cât am stat cu soţul meu mă bătea şi mă trimitea la prostituţie. Voia să îi aduc bani şi el mergea la băutură şi îmi lăsa doar 10 lei pentru copil. A durat 14 ani chinul. Am fugit de la el, a venit după mine, i-a ameninţat pe fraţii mei şi pe tataia. I-am făcut plângere când m-a bătut şi m-a băgat în spital. Fata îi spunea: ‘tată nu mai da în ea, că e mami meu’. Acest om nu merită nici să-şi vadă copilul. Când vorbeşte cu ea o face mincinoasă”, a spus Andreea Cristea la “Acces Direct”.

În emisiune a intervenit şi soţul femeii, care a negat că şi-a trimis soţia la prostituţie şi care şi-a spus propria variantă.

“Ea îmi dă fata la telefon doar când are treburi. Măcar să-mi aducă fata din două în două săptămâni. Eu nu prea am posibilitate să merg la copil. Nu am loc de muncă şi nici unde să stau. Consum alcool ca oricare om. Muncesc cu ziua pe unde pot”, a spus soţul femeii.