Simona Gherghe, mesaj de suflet pentru copiii ei: ”Alergăm de dimineață până seară pentru ei…”

Publicat: 05/07/2019 | 21:38

Simona Gherghe a scris, pe contul ei de Facebook, un mesaj de suflet pentru copiii ei. Prezentatoarea TV le-a mărturisit prietenilor ei virtuali importanța timpului petrecut cu copiii.

Simona Gherghe este o femeie îndeplinită pe toate planurile. Vedeta are o carieră de succes, un soț care o iubește necondiționat și doi copii care îi aduc bucurii în fiecare zi. Ana Georgia are deja doi ani și foarte multă energie, pe când Vlad abia descoperă lumea. (CITEȘTE ȘI: BOMBĂ LA ANTENA 1! SIMONA GHERGHE RENUNȚĂ LA ACCES DIRECT?!)

Simona Gherghe își ocupă tot timpul cu creșterea celor doi copilași și le-a mărturisit prietenilor ei virtuali importanța timpului petrecut cu copiii.

„Alergăm de dimineață până seară, pentru ei, uneori ne luăm și joburi suplimentare, tot pentru ei. Să-i trimitem la o grădiniță mai bună, la o școală mai performantă. Și la cursuri de înot. Și la tenis. Și la engleză. Și cine mai știe pe unde… Dar, de cele mai multe ori, fericirea lor nu e acolo. E în fiecare clipă în care le suntem alături, la joacă. E în povestea pe care le-o citim seară. În fiecare îmbrățișare. Fericirea lor e într-un singur balon de săpun. Ei, de fapt, vor atât de puțin de la noi”, a scris Simona Gherghe pe Facebook.

Fiica Simonei Gherghe

Simona Gherghe are doi copii cu soțul ei, Răzvan Săndulescu

La vârsta de 39 de ani, Simona Gherghe a devenit mamă pentru prima dată. Fiica ei, Ana Georgia, a venit pe lume pe 23 mai 2017. Vedeta s-a căsătorit în luna aprilie a lui 2017 cu Răzvan Săndulescu, consultant politic. Simona Gherghe este prezentatoarea emisiunii “Acces Direct”, însă, în prezent se află în concediu de maternitate. (VEZI ȘI: TOP 25 DE VEDETE CARE AU SPUS CE MEDIE AU AVUT LA BAC. CINE E PE LOCUL RUȘINOS! BIANCA DRĂGUȘANU, PESTE GABRIELA CRISTEA ȘI SIMONA GHERGHE)

Prezentatoarea TV l-a născut pe fiul său pe 9 mai 2019, iar acesta a fost numit Vlad Ioan. Micuţul a avut la naştere 2,370 kilograme şi a obţinut nota 10 din partea medicilor.