Simona Gherghe, mesaj pentru Alex Velea: “Aș fi putut să-ți fiu…”

Publicat: 31/10/2018 | 22:49

Simona Gherghe a transmis un mesaj pentru Alex Velea, cu ocazia zilei sale de naștere. Simona a împlinit 41 de ani, iar Alex Velea a avut grijă ca prezentatoarea TV să fie sărbătorită așa cum se cuvine. O vârstă frumoasă, o carieră în televiziune, colegi de platou care s-au grăbit să o felicite și să îi transmită ”La mulți ani!”

Da, Alex Velea a fost cel care s-a ocupat de tot, punând în scenă sărbătorirea Simonei Gherghe. A avut grijă ca Simona să primească un tort impresionat și, mai mult, i-a oferit acesteia și un colier.

„Alex, aş fi putut să-ţi fiu mama!”, a spus Simona Gherghe, emoționată. Și alte vedete au dorit, neapărat, să o felicite pe Simona Gherghe cu ocazia zilei sale de naștere. Mirabela Dauer, Petrică Mâţu Stoian, Constantin Enceanu, dar şi Ştefan Bănică, cu toții au felicitat-o și i-au transmis cele mai bune urări.

La fiecare mesaj primit, Simona Gherghe a fost foarte emoționată și a mulţumit din suflet tuturor celor care i-au transmis urări. A recunoscut că apreciază faptul că aşa multe persoane s-au gândit la ea.

„Vă mulţumesc mult, acum chiar vreţi să mă emoţionaţi„, a spus Simona Gherghe.

CITEȘTE ȘI: VÂNTUL I-A DAT ROCHIA PESTE CAP SIMONEI GHERGHE… UPS!

Simona Gherghe a împlinit 41 de ani: ”41!”

Simona Gherghe s-a fotografiat cu mica ei prințesă. Iar mesajul a fost unul sugestiv: “41! 😊”.Bineînțeles că fanii și-au dat seama despre ce este vorba și s-au întrecut în urări:

“Perfectă poza! ❤️La mulți ani, Simo! Să rămâi la fel de fericită și sănătoasă! 🤗😘”, “La mulți ani și multă sănătate și fericire alături de cei dragi și tot ce îți dorești să se îndeplinească!!!!! 😘😍❤️”, “La mulți ani,  41!❤️😘😘”, “La mulți ani cu sănătate! Să ai parte de tot ce e mai bun în lume! Te iubim!”,“La mulți ani fericiți și împliniți! Te urmăresc la TV, si întotdeauna am crezut ca ai 30.☺ Să fi sănătoasă! Aniversare fericită alături de cei dragi!” , sunt câteva dintre  comentariile lăsate de prietenii virtuali pe pagina de Instagram a Simonei Gherghe.

CITEȘTE ȘI: SIMONA GHERGHE MAI VREA UN COPIL: „ESTE CEA MAI FRUMOASĂ CHESTIE CARE NI SE PUTEA ÎNTÂMPLA!”