Simona Gherghe, testată pentru coronavirus: “O furtună de gânduri și griji…”

Publicat: 26/07/2020 | 10:14

Simona Gherghe s-a testat pentru noul coronavirus și a dezvăluit în urmă cu câteva ore bune care a fost rezultatul primit de la medici. Fosta prezentatoare de la “Acces Direct” a fost recent împreună cu copiii și soțul într-o vacanță pe litoralul românesc.

Citește și: Simona Gherghe a răbufnit pe Instagram: “Dacă și un copil de 3 ani înțelege că trebuie să poarte mască…”

Simona Gherghe, testată pentru COVID-19

Potrivit mărturisirilor Simonei Gherghe, rezultatul testului făcut pentru boala mortală din China (SARS-CoV-2) a fost negativ.

“Ultimele 24 de ore au fost ca o furtună de gânduri și griji. Am așteptat un rezultat. ACEL rezultat! Slavă Domnului că totul e bine! O să vă povestesc mâine (n.r.: azi) ce s-a întâmplat. Să fim sănătoși #staysafe (n.r.: #staiînsiguranță)”, a scris vedeta într-o postare urcată pe Instagram Stories, pe care o puteți vedea în galeria foto a articolului.

Rămâneți pe CANCAN.RO ca să aflați primii declarațiile pe care vedeta le va face în cursul acestei zile în legătură cu faptul că a fost suspectă de coronavirus, dar și ca să descoperiți cele mai noi știri din țară și de peste hotare.

Nu rata: Simona Gherghe a vorbit despre întoarcerea la Acces Direct și înlocuirea prezentatorei Mirela Vaida! Ce a spus despre ziua în care revine pe sticlă

Simona Gherghe, declarații după ce a fost criticată că a mers în vacanță în plină criză epidemiologică

În urmă cu patru zile, Simona Gherghe a răspuns tuturor celor care i-au lansat critici și mesaje dure pentru că a decis să meargă la mare împreună cu familia ei, deși, în România, numărul îmbolnăvirilor cu COVID-19 a crescut alarmant de mult.

“Vreau să le transmit acelor oameni că nimeni, dar absolut nimeni nu le-a interzis să plece în vacanță dacă simt să facă acest lucru. Și să vă asigur pe toți că, și dacă nu am fost acasă, am respectat toate măsurile de igienă ca și cum am fi fost acasă. (…).

Mi s-a reproșat că am făcut câteva fotografii și nu aveam mască. Am purtat mască în fiecare loc unde este necesară purtarea măștii. Adică atunci când am mers într-un supermaket și am cumpărat ceva, în momentul în care, să spunem, am mers la toaleta unui restaurant care era în interior, la farmacie, chiar și în locurile aglomerate. Deși, nu prea a fost cazul, pentru că am fost în 2 Mai și, slavă Domnului, nu este buluceala din Mamaia. De asemenea, am ales să mergem la plajă într-o zonă în care nu era amenajată, adică nu erau șezlonguri pentru că am văzut o prospecție și am văzut că acolo, în zona din 2 Mai cu șezlonguri nu era respectată acea distanță între ele. Și mi s-a părut mai prudent să mergem în micul golf. (…)”, a spus fosta prezentatoare într-un filmuleț publicat pe Instagram Stories.

Află și: A fost întrebată și a răspuns prompt! Simona Gherghe, despre al treilea copil