Simona Gherghe, vacanță alături de familie. Unde se relaxează prezentatoarea TV

Publicat: 10/07/2019 | 16:40

Simona Gherghe a plecat în vacanță cu familia. Prezentatoarea TV se relaxează la mare, departe de agitația din Capitală.

Simona Gherghe este o femeie îndeplinită pe toate planurile. Vedeta are o carieră de succes, un soț care o iubește necondiționat și doi copii care îi aduc bucurii în fiecare zi. Ana Georgia are deja doi ani și foarte multă energie, pe când Vlad abia descoperă lumea. (CITEȘTE ȘI: BOMBĂ LA ANTENA 1! SIMONA GHERGHE RENUNȚĂ LA ACCES DIRECT?!)

Împreună cu soțul și cei doi copii, Simona Gherghe și-a făcut bagajele și a plecat la mare pentru a se relaxa. Cea mai bucuroasă de vacanță pare să fie micuța Ana Georgia, cu care de altfel s-a și fotografiat prezentatoarea TV.

Simona Gherghe și fetița ei

Simona Gherghe are doi copii cu soțul ei, Răzvan Săndulescu

La vârsta de 39 de ani, Simona Gherghe a devenit mamă pentru prima dată. Fiica ei, Ana Georgia, a venit pe lume pe 23 mai 2017. Vedeta s-a căsătorit în luna aprilie a lui 2017 cu Răzvan Săndulescu, consultant politic. Simona Gherghe este prezentatoarea emisiunii “Acces Direct”, însă, în prezent se află în concediu de maternitate. (VEZI ȘI: TOP 25 DE VEDETE CARE AU SPUS CE MEDIE AU AVUT LA BAC. CINE E PE LOCUL RUȘINOS! BIANCA DRĂGUȘANU, PESTE GABRIELA CRISTEA ȘI SIMONA GHERGHE)

Prezentatoarea TV l-a născut pe fiul său pe 9 mai 2019, iar acesta a fost numit Vlad Ioan. Micuţul a avut la naştere 2,370 kilograme şi a obţinut nota 10 din partea medicilor.