Simona Halep colecționează mașini de lux! Cât valorează garajul ei

Publicat: 16/05/2018 | 19:55

Simona Halep a reușit să fie numărul 1 mondial în tenis, și odată cu asta a ”pătruns” în top 300 al milionarilor din România. Banii și i-a investit în afaceri, dar și în mașini de lux.

Simona Halep a intrat anul trecut în topul celor mai bogați români. Tenismena care condue clasamentul WTA are o avere estimată la 20-22 milioane de euro, după ce a participat la 18 turnee.

Sportiva este adepta investițiilor, aceasta având mai multe afaceri cu potențial în derulare.

 Ea a început construcția unui complex rezidențial, multe dintre apartamente fiind deja vândute, a cumpărat un hotel de aproximativ două milioane de euro la Poiana Brașov și a deschis o cafenea la Constanța în care a investit în jur de 600.000 de euro, potrivit stirilekanald.
Tenismena colecționează mașini, garajul ei fiind plin de „bijuterii” pe patru roți în valoare de aproape un milion de euro. Preferata ei este o mașină germană pe care o mai conduc și rudele ei apropiate. În urmă cu câteva zile, autoturismul se afla în fața vilei de la Constanța unde sportiva s-a mutat de curând. Masina costă în jur de 100.000 de euro.
Citește și...