Simona Halep, declarații de dragoste după ce și-a asumat relația cu iubitul celebru: „Viața e frumoasă!”

Publicat: 19/07/2019 | 12:28

Super-campioana de la Wimbledon (27 de ani) și l-a ”asumat” pe noul iubit (40 de ani) după dezvăluirile din CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. Mărturie în acest sens sunt cele mai recente imagini cu Simona Halep și Toni Iuruc. Cei doi au fost fotografiați de mână, în cartierul bogătașilor, fix înainte să intre într-un restaurant de lux (TOATĂ POVESTEA AICI).

Pe contul personal de Instagram, Simona Halep este foarte activă, mai ales după ce a cucerit turneul de la Wimbledon și are iubit. Recent, a făcut chiar și o declarație de dragoste după ce și-a asumat relația cu milionarul de origine aromână. A urcat o fotografie în care ține în brațe trofeul câștigat la Londra, lângă care a scris scurt: “Viața e frumoasă”.

Semn clar că, la 27 de ani, Simona Halep este împlinită din toate punctele de vedere. Are o carieră de succes și o viață sentimentală pe măsură, iar povestea de dragoste pe care o trăiește cu Toni Iuruc îi priește de minune.

Cine este Toni Iuruc

Toni Iuruc este un milionar machedon, un tip inteligent (așa îl descriu apropiații), care are mai multe afaceri în România. Acesta deține nu mai puțin de șase firme. În 2002, în colaborare cu alți trei parteneri, a înființat agenția full service AdVenture care s-a ocupat de prima campanie a lui Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei, din 2008. Firma l-a avut client pe ex-edilul Bucureștiului și în următoarele campanii.

Citește și...