Simona Halep, făcută praf de Radu Banciu! Jurnalistul i-a adresat cuvinte dure: “Un joc enorm de sărăcăcios, îți era jenă…“

Publicat: 12/06/2018 | 11:21

Radu Banciu, cel mai aprig contestatar al Simonei Halep nu s-a abținut nici de această dată să își exprime părerea cu privire la jocul tenismenei. Jurnalistul a declarat că a avut un joc extrem de sărăcăcios şi a câştigat finala de la Paris cu 3-4 lovituri în arsenal.

Un joc enorm de sărăcăcios. Este un joc de îţi era şi jenă în anumite momente. E un joc de o puţinătate extraordinară. Nu cred că are mai mult de 3-4 lovituri Simona Halep, ăsta e tot tenisul ei”, a declarat Radu Banciu.

Banciu s-a referit şi la evenimentul de pe Arena Naţională, criticând-o pe Gabriela Firea:“Eu o aduceam într-un cadru mai restrâns, unde să nu apară notabilităţi, să nu se politizeze. Simona Halep era nedumerită când a auzit fluierăturile, ea nu e la curent cu politica noastră“.

Simona Halep, a intrat în cea de-a 32-a săptămână pe locul I WTA, cu 7.970 de puncte, în clasamentul dat publicităţii. Românca are un avans de 1.226 de puncte faţă de daneza Caroline Wozniacki, clasată pe locul 2.

Simona Halep a dezvăluit secretul longevității sale pe primul loc mondial: „Dorinţa de a fi mai bună de la zi la zi cred că m-a motivat şi mi-a dat putere să muncesc în continuare. Îmi place acest sport, nu îl fac greu, îmi place să am un program strict, să mă ţin de el şi îmi place să dau tot ce am eu mai bun ca să reuşesc ceva atunci când intru pe teren. Nu ştiu de ce, poate pentru că muncesc zi de zi şi pentru faptul că mi-am dedicat viaţa pentru acest sport”, a declarat Simona Halep, la conferinţa de presă organizată la Aeroportul Henri Coandă la revenirea în țară după ce a câștigat Roland Garros.

„Trebuie să crezi în tine şi niciodată să nu cedezi. Am avut trei mari încercări în trecut, trei finale pe care le-am pierdut. Am fost aproape în toate trei, însă nu am cedat şi am crezut cu disperare, ca să folosesc acest cuvânt, că se poate într-o zi”, a mai adăugat artista.

Citește și...