Simona Halep, gest emoționant după ce a luat trofeul Roland Garros și 2,2 milioane de euro: “Înseamnă foarte mult o secundă”

Publicat: 13/06/2018 | 14:06

Odată cu câștigarea primul ei turneu de Grand Slam la Roland Garros 2018, Simona Halep și-a rotunjit serios veniturile. Cu toate acestea, astăzi, celebra tenismenă a luat o decizie importantă în viața ei. Tot azi, Simona Halep și-a aflat nota primită pentru evoluția de la Roland Garros. (Promotiile zilei la monitoare)

Citește și: El este bărbatul care a cerut-o în căsătorie pe Simona Halep! „M-am culcat țăran coclit și acu’s vedetă”

Simona Halep a avut o întâlnire de gradul zero la sediul unui ONG, în activitățile căruia s-a implicat cât a putut. Printre vedetele din showbiz care au așteptat-o se numără Amalia Năstase, care “s-a angajat” și ea la această organizație. Cele două nu au ratat momentul de a se fotografia împreună, iar fosta soție a lui Ilie Năstase a scris un mesaj scurt, dar cuprinzător în dreptul imaginii.

“So happy to see our champion (n.r.: Atât de fericită să o văd pe campioana noastră) ???? #jobdeosecunda (…) @simonahalep @salvaticopiiiromania”, a scris Amalia Năstase pe pagina ei de Instagram. (Cele mai bune oferte laptopuri)

Citește și: Simona Halep s-a pozat la piscină, la o zi după ce a revenit în țară! Cum arată în costum de baie

În timpul întâlnirii, Simona Halep a luat cuvântul și a vorbit despre cât de importante sunt incubatoarele pentru supravieţuirea nou-născuţilor.

“Înseamnă foarte mult o secundă, poate schimba situația meciului. Este foarte, foarte importantă, însă nu se poate compara de care acești copii născuți prematur au nevoie”, a declarat Simona Halep.

Citește și: Simona Halep, făcută praf de Radu Banciu! Jurnalistul i-a adresat cuvinte dure: “Un joc enorm de sărăcăcios, îți era jenă…“

Simona Halep s-a alăturat acestei cauze în 2015, campania „Grijă pentru copii”, ajunsă anul acesta la ce de-a şasea ediţie, reuşind să doteze 50 de maternităţi din ţară cu echipamente de specialitate pentru îngrijirea nou-născuţilor prematur, în valoare de 600.000 de euro.

“E un eveniment emoţionant pentru mine, m-am implicat pentru că iubesc copiii şi mă bucur că pot să-i ajut, să aibă o şansă în plus la viaţă. Copiii născuţi prematur au nevoie de noi şi o secundă poate însemna pentru ei şansa la viaţă. Pentru mine, cea mai importantă secundă a fost momentul în care am ridicat trofeul, sâmbătă, pe teren, iar în plan personal atunci când s-a născut nepoţica mea. Sper ca anul viitor să se dubleze numărul de 8000 de copii salvaţi prin inetrmediul acestei campanii. Este foarte important ca oamenii să se implice”, a spus tenismena în cadrul evenimentului de lansare a noii etape a campaniei.

Pentru parcursul de la Openul Frantei, tenismena noastra a fost notata cu 10 de publicatia Tennis World USA.

“Cine ar fi crezut ca va castiga Openul Frantei cu o revenire de la scorul de 3-6, 0-2? A fost puternica mental si a le-a inchis gura criticilor. Ar putea fi inceputul unei povesti grozave, noteaza sursa citata, potrivit ziare.com.

Citește și...